o man apie vitamina e nieko nesake..
xaciux aciu uz inf., rytoj pasiskambinsiu. O jus ten buvot? Nebus kad sumokesi uz tyrima, ir paskui daug daugiau mokesi uz kiekviena ispesta zodi?
ramuma parašė:
opapa kaip graziai sutampatik va mano mmm dar 3 dienas teplios (visada taip buna) ir maniskis ryt paskutine diena kaip antibijotikus gers, gydytoja sake po antibijotiku gerimo 3 dienas nesimyleti, tai kibimas i darba be savaitgalio nenusimato
![]()
Kiek dienu tavo mmm trunka mano tik 5 dienas
tai saunu zek gal si menesi kartu patapsim
ko labai tikiuosi ir visoms linkiu
na bet reikia dziaugtis ,kad tik tris dienas o ne koki menesi
vilties bus si menesi uzkibti
zaliaake16 parašė:
Kiek dienu tavo mmm trunka mano tik 5 dienastai saunu zek gal si menesi kartu patapsim
ko labai tikiuosi ir visoms linkiu
![]()
na bet reikia dziaugtis ,kad tik tris dienas o ne koki menesivilties bus si menesi uzkibti
![]()
![]()
![]()
labas rytas
,
mano mm trunka 7 dienas (su tepliojimu)
o prasidejo 3 diena
butu labai smagu kartu patapti nestukem
ir kuo musu daugiau butu, tuo smagiau butu
Del antibijotiku labai dziaugiuosi, kad ir laiku pradejo gerti ir ilgia nereikes laukti
sugadino puse praejusio menesio liga, tikiuosi si nesugadins jau
o kaip tavo liga? Ar jau pasveikai?
Emilija parašė:
SveikosAs vis stebiu jus ir stebiu, bet niekaip neprisiruosiu parasyti
Mums jau bus 6 menuo kai po persileidimo bandome, bet vis nepvyksta kazko... Lapkricio 1d aplanke mmm tai db vel kibsim i darbus
pasiskaiciau internete kad gerai pagerti vitamino E tai nusipirkom pabandysim pagerti ir ziuresim kaip seksis
Sveikinu visas busimas mamytes kurioms pavvyko si meneseli pasigauti gandriukus
![]()
Sveika prisijungusi, Emilija, ir i si rateli
linkiu ilgai skaicius svarscius prisijungus trumpai cia pabuti ir pas nestukes isbegti
Jei ne paslaptis kada tavo mmm diena numatoma kalendoriuje
?
ramuma parašė:
Sveika prisijungusi, Emilija, ir i si ratelilinkiu ilgai skaicius svarscius prisijungus trumpai cia pabuti ir pas nestukes isbegti
![]()
Jei ne paslaptis kada tavo mmm diena numatoma kalendoriuje?
Laba ryteli
Db numatoma lapkricio 30 diena
praita menesi dar pradejau temperatura matuoti, visai patiko
ziuresim kaip si meneseli pasiseks
oi labai noreciau jau kuo greiciau, nes nesinori palikti maziuko darzelyje ir lekti i darba o po to vel i dekretines, kazkaip norisi vienu metu viska ir po to ramiai sau dirbti, bet jau ir taip teks pasiimti iki 3metu atostogas
Plius kai ginei pasakiau kad pirmas lelius is pirmo karto buvo, aisku jis netyciukas
o antras kai persileidau ir is pirmo tai ji nustebo kodel db neina pagauti gandru, tai as visus negerumus ant to persileidimo nurasau, nezinau kas cia gali buti
ramuma - as ir girdejus kad toje klinikoje motinas ir vaikas daro visokius tyrimus, pilnas spernos istyrimas kainuoja 200Lt o paprastesnis db nepamenu koks, 100Lt, jau galvojau gal reikes ir mniski siusti, nes jau visko prisigalvoju visokiu butu ir nebutu dalyku ir nervai jau ima kad neiseina
aisku daug kas sako per puse metu nieko tokio, bet kai abu pastojimai buv
per pirma cikla tai kazkodel imu nervintis jau kas cia su mumis gali buti
ovuliacija vyksta tikrai, nes praita menesi per ovuliacija buvau pas gine ziurejo echoskopu
Smagu kai ta pati menesi nusimato
lauksim kartu lapkricio pabaigos ir gruodzio pradzios
O kada buvai pas gine? kokiu tikslu? Apziurai ar sakei kad negali pastoti keli menesiai ir prasei patarimo? As uzsiraisu pas gine ir mintyse tiksliai nesuformuluoju ka sakysiu
aisku dar laiko turiu formuluotem...dar galvoju nesti kokia dovanele ar ne, kad tikrai rimtai mane apziuretu.. siaip visada buvau pries dovanas, bet kai angeliuko laukiam nesulaukiam, tai jau ir numoti rankas i pricypus svarstau..
Tiesa, del dekreto ir is karto auginimo abu vaikus.. as visada sakydavau, gims vienas.. prades eiti i paruosiamaji gims kitas... dabar sakau duok Dieve gims vienas ir ne uz kalnu prasides planai kito
mhm ikainiai pateikti tokie ju internete.. irgi vakar ilgai diskutavom su vyru ka darom.. tai nusprendem si menesi nesitirti.. lauksim jei ateis kitos mmm per jas siusiu vyra tirtis. Jis sutiko, nors is pradziu akis pute
visgi nesinori dienu prarasti
dar galvoju simoneles labaratorija parsisiusti, reikia paieskoti kur ji pirko ir kiek ji kainuoja
galbut su ja apsiriboti
o kaip su temperaturos matavimu? vyras atkalbinejo vakar.. mes gyvsidabrini turim termometra, elektroniniai yra pavede ne karta.. tai sako neapsimoka, nes tikslu nebus..
Nervai visom ima del nepastojimo, maniskis jau si menesi irgi neramus.. piktas.. klausiu kas yra.. sako pykstu...pyksta kad nepavyksta, kodel taip yra.. ir is kur semtis optimizmo tokioj situacijone nezinau..
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai