2012.03.27 12:32 (prieš 14 m.)
Emilija parašė:
Labas rytelis
Nu dar sakiau gal ryt ar koki penktadieni pakartosiu testuka ir ziuresiu
vakar buvau pas seimos gydytoja, kad israsytu siuntima pas ginekologe, tai sake jei iki velyku nesulauksi mm tai tikrai nescia
A mano pirmagimis, tai labai geras, aisku su savo kaprizais ir zyzimais, bet siaip kiek kiti mato tai sako nu jums ir pasiseke kad toki gera ir ramu vaika turit
plius dar mokslai man i pabaiga tai leidzia ir pasimokyti
liko 2men mokytis bet jau ziuriu stogas vaziuoja juodai
Kiek ziurejau pagal skaiciuokles tai db turetu pagal menesines buti 5 sav lyg, jau 6 eina
o kokius pojucius jauti? Man mmm veluoja 9ta diena, bet testo dar nesidariau, dariau pries pora dienu vakare, bet buvo neigiamas, tiesa, mane labai troskina pastaruoju metu, gal tai turejo itakos testo rezultatui, reiks pabandyti pasidaryti is ryto
O siaip kasdien maudzia pilvo apacia, tai viena puse, tai kita, ypac jei daugiau judu, ar rankas pakilnoju, krutine lyg jautresne, bet negaliu sakyti, kad ji labai jautri ar isdidejusi ir labai standi, gal tik siek tiek. Kas keisciausia - "ta vietele" kazkokia lyg pburkus, patamsejus, i melsvuma kazkokia, bet ne visada ta spalva vienoda, buna tamsesne, kai daugiau judi, o kai atsikeliu is ryto - sviesesne
kas tai gali buti? gal kazkam taip buvo?