airynn parašė:
Sveikos, noriu psidalinti geromis naujienomispo neaiskiu mmm siandien ryte pasidariau NT ir pamaciau du II
negaliu patiketi dar tuom, reiks po poros dienu ka…
sveikinimai
airynn parašė:
Sveikos, noriu psidalinti geromis naujienomispo neaiskiu mmm siandien ryte pasidariau NT ir pamaciau du II
sveikinimai
o man menesines veluoja savaite jau, pasidriau testa rodo neigiama, siandien galva svaigsta, veida pabere, mazaja jei panesioju ant ranku, pateplioja po to, , lauksiu nauju darysiu dar viena testa, jei vel rodys neigiama,manau reikes darytis vel hormonu tyrimu, gal vel sutriko
airynn parašė:
Sveikinimai!
O BT matavot planuodama?
arijan parašė:
o man menesines veluoja savaite jau, pasidriau testa rodo neigiama, siandien galva svaigsta, veida pabere, mazaja jei panesioju ant ranku, pateplioja po to, , lauk…
Linkiu kad nebutu hormonai sutrike,o pasirodytu,kad zirniukas isdaigas krecia
jolkute56 parašė:
Linkiu kad nebutu hormonai sutrike,o pasirodytu,kad zirniukas isdaigas krecia![]()
as ir tikiuos
nes jai vel hormonai teks vel gert kt, o taip nenoriu.
airynn parašė:
Puikios naujienos
sveikinimai
Blizgutis@ parašė:
Zinok ir man veidelis pavertas buvo, ir pilva Maude Kaip pries MMCIA gali buti 50ant50, as visgi pasidarius NT pamaciau II, linkiu ir tau
![]()
![]()
o tu NT kada pasidarei?kai velavo mm ar iki ju kazkiek,nes man dar sav liko,tai nieko nerodo...o testas mano geras ir jautrus,kasetiniais ir pan jau nepasitikiu
airynn parašė:
Kaip faina! Sveikinu Jus ;)
Sveikos, norėjau įkelti savo OV testus, man rodo ar paskutinė juostelė jau blankti pradėjo...kaži ar ov jau buvo, ar tik bus ateityje 12-48 val bėgyje..
šiuo metu jaučiu maudimą pilvo apačioja, lyg prieš mm ir nuotaikos panašios...
o ir ND jau tiek pridarėm, kad reiktų atsikvėpt
kaip manot, ar dar nesustot, ar jau viskas kaip ir po OV?

9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai