imaginary parašė:
Gali po savaitės ir 1d laikytPo savaitės įsijungus jau rodo laikus ir rytdienai
![]()
As labai labai tikiuosi, kad taip ir bus
imaginary parašė:
Gali po savaitės ir 1d laikytPo savaitės įsijungus jau rodo laikus ir rytdienai
![]()
As labai labai tikiuosi, kad taip ir bus
mamulyte1 parašė:
o tai butina laisva imest ikalnej?
net nzn ar butina, bet as visada jei matau kad ilgai stovesiu tai man taip patogiau isimetu laisva ir stoviu o jau matau kad galiu ruostis judet isimetu pirma ir varau. As su ta laisva visad taip zaidziu tai prie manes nesiknisa tada kad ilgai sankaba droziu. O del gazo ka zinau as pradejus judet pagazuoju kazkiek kartais, antra persimetu ir tada gaza irgi jau daugiau tik naudoju
mamulyte1 parašė:
tai as zinau kaip ikalnej nuokalnej palikt masina stovejimui.as nesuprantu kaip as uzgesau .tai stoviu iklanej praleist masina turiu isjungt varikli ir imest pirma …
nuo masinos dar jautrumo priklauso. Pvz mokyklelej ir regitroj dyzelis pas mano vyra benzas tai benzas man asmeniskai nezmoniskai jautri sankaba, as su vyro masina iki negalejo ikalnej gesciau bes nevisada pagaunu ta pajudejimo principa. Tabo atveju gal per greit atleidai sankaba manau, tiesiog kaip numetei nuo stabdzio koja dar neatleidus pilbai mojos nuo sankabos ir ja numetei, ir gesai. As suprantu taip: kojos ispaustos ant sankabos ir stabdzio pirma pavara, alis leto atleidineji sankaba jauti ta tempima, numeti koja nuo stabdzio masina juda, koja ant sankabos visdar yra bet is leto atleidineji ir kita koja po stabdzio atleidimo lengvai gazuoji. Ir tuomet graziai pajudi, jei nori greiciau pralekt per sankirta siek tiek stipriau gazuoji
Burburbur parašė:
man rankinis pats geriausias draugas ikalnej![]()
jo ? velnio nestas ir pamestas tas benzas
as pries egzus vyro vis pavairuoju tai kaukiu poto atsisedus o tai atrodo kad ir per egza ges egzaminine masina o kaip atsisedi tada prie dyzelio taip kaip dievo dovana ta masina vaziuoja
mamulyte1 parašė:
tai turbut teks man pasilikt prie geguzes2d.bet vistiek dar tikrinsiu
![]()
as siandien tikrinsiu lygiai sav po neislaikymo revitroj, ziuresiu ka ismes
birzelinuke parašė:
As su viskuom teisem isleidau 1000€?
as idomumo delei siandien paskaiviuosiu kiek as sukisau bet panasiai gali buti o dar regitra nebaigta
Griv. parašė:
jo ? velnio nestas ir pamestas tas benzasas pries egzus vyro vis pavairuoju tai kaukiu poto atsisedus o tai atrodo kad ir per egza ges egzaminine masina o kaip …
Todel kad benzas vien atleidus sankaba nelabai nori vaziuot,jam visada gaziuko reikia.
Griv. parašė:
as siandien tikrinsiu lygiai sav po neislaikymo revitroj, ziuresiu ka ismes
Dar netikrinai laiku?
Papentukas parašė:
Dar netikrinai laiku?
buvo vienas vienintelis siandienai 9,30 bet neturiu kur mergaites palikti tad lauksiu 18 o iki jos bandysiu vis tikrint..
Griv. parašė:
buvo vienas vienintelis siandienai 9,30 bet neturiu kur mergaites palikti tad lauksiu 18 o iki jos bandysiu vis tikrint..
Tai dabar gausi artimiausiai dienai kasdien. tik tikrink dazniau
mamulyte1 parašė:
as ziurejau nemeta man visai nieko naujo ai lauksiu turbut iki 2 ir viskas![]()
O kada tu laikei? ketvirtadieni? Bandyk jugtis valandos pradzioj,nes imeta naujus laikus kas kazkiek laiko ir labai greit isgraibsto. kiti uz tai pinigus gauna
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai