Nuomone parašė:
Reikalinga parodyti ar tik atsakyti į klausimus?
kas po kapotu tai viską rodyt. dėl šviesų vieniems užtenka papasakot kitiems ir parodyt reik
Nuomone parašė:
Reikalinga parodyti ar tik atsakyti į klausimus?
kas po kapotu tai viską rodyt. dėl šviesų vieniems užtenka papasakot kitiems ir parodyt reik
My Life parašė:
Gal žinote is kur galima jiems pasiruošti?
Bet tai jums nerode per pirma pamoka visko? Man pirma pamoka skirta buvo tam, tai viska pasakojo, viska rode ir kiek liko laiko aikstelej pasivazynejom.
Nu mergaites, vel pravalas, neislaikiau ???? susirinkau 10 nekritiniu, ir 1 kritine. Ale nepraleidziu, ale nesidaurau, vienos klaidos pats egzaminuotojas neprisimine bet vistiek pazyejo klaida. Jau prie tos veterinarkes ir aplink ja, kur namelis prie namelio, dvi juostos ir tik viena laisva, nes kita pilna masinu, tai ten trasa nezmoniska. Vaziavau net ne 50, o gal 45. Kad neatsitrenkt ar pan. Dabar iskart uzregistravo 28 dienai 8.15, per pati pika
seimynele123 parašė:
Nu mergaites, vel pravalas, neislaikiau ???? susirinkau 10 nekritiniu, ir 1 kritine. Ale nepraleidziu, ale nesidaurau, vienos klaidos pats egzaminuotojas neprisimin…
jei mažas tarpas tarp mašinų tai išvis tik ant 20 reik važiuot. pirmas kartas?
-burbė- parašė:
jei mažas tarpas tarp mašinų tai išvis tik ant 20 reik važiuot. pirmas kartas?
Antras kartas. Kai vaziuoji pagrindinem gatvem tai nesivilksi ant 20, o jau kai ilindom i tas gatveles tai ten jo arba 20 arba isvis ant pimo begio. Ne su visom klaidom sutinku, bet kur pripazystu tai pripazystu ir nesigincinu.
seimynele123 parašė:
Antras kartas. Kai vaziuoji pagrindinem gatvem tai nesivilksi ant 20, o jau kai ilindom i tas gatveles tai ten jo arba 20 arba isvis ant pimo begio. Ne su visom kla…
nu jo, bet aš kalbu apie tas vilijampolės gatvukes. tas pripažįstu nepripažįstu tai ir. mum visada atrodys kitaip nei egzaminuotojuj. trečias kartas nemeluoja
-burbė- parašė:
nu jo, bet aš kalbu apie tas vilijampolės gatvukes. tas pripažįstu nepripažįstu tai ir. mum visada atrodys kitaip nei egzaminuotojuj. trečias kartas nemeluoja :4u:…
Tose gatvukese tai kosmaras, bijai nosi masinos kisti, nes nesimato niekas. Sako trecias kartas nemeluoja o ketvirtas garantuoja ??? Vienos mergaites paklausiau siandien, is kekinto karto islaike nes fotkinosi, tai sako is pirmo ? Pasiseka kai kuriems
seimynele123 parašė:
Tose gatvukese tai kosmaras, bijai nosi masinos kisti, nes nesimato niekas. Sako trecias kartas nemeluoja o ketvirtas garantuoja ??? Vienos mergaites paklausiau sia…
jai gerai
Skorpijo parašė:
Bet tai jums nerode per pirma pamoka visko? Man pirma pamoka skirta buvo tam, tai viska pasakojo, viska rode ir kiek liko laiko aikstelej pasivazynejom.
Per pirmą pamoka snekejom apie vidinius dalykus ir visa kita, bet jau parodė ir išorinius per papildoma pamoka
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai