Na ne tiek daug ir liko
kantrybes belaukiant ;)
O kai sulauksit, sustipresit, ilgai nedelskit, sakoma naujagymius geriausia fotografuoti pirmosiomis gyvenimo dienomis kai jie miega ir miega
Ar berniukas ar mergaite?
gvetona parašė:
Na ne tiek daug ir likokantrybes belaukiant ;)
O kai sulauksit, sustipresit, ilgai nedelskit, sakoma naujagymius geriausia fotografuoti pirmosiomis gyvenimo dienomis kai jie miega ir miega![]()
Ar berniukas ar mergaite?
Aha kantrybes tikrai reikia, nes jau labai labai laukiu, o jokiu pozymiu apie artejanti gimdyma nera
Na kol negims 100 % neesam tikri, bet du kartus jau sake kad berrniukas
telebamba parašė:
Sveikos mamytes. vis perskaitau ka kalbat, bet nera kada parasyti (idomu kas bus kai gims lelius![]()
![]()
). tai kas naujasnio pas jus? kaip sekasi auginti pilvelius? mes augam gerai, jau esam beveik 3 kg
![]()
sveikute telebamba
mes irgi augam gerai leliuko svorio nezinau bet pagal ju tas skales tai lygiai trys kaip suprantu :)))) gal dar ir nera pilnai triju :))) bet man paciai tai labai sunku
nezinau ar tau taip, bet man tai visa kuna skauda nerealiai ... ypac dubens kaula tai atrodo kad perplis per puse kai einu skauda kai sedziu skauda nu zodziu visada skaudena man ji
ir siaip koju kaulus skaudena
bet midwife sake kad cia normalu bet as jau pradedu abejoti kad normalu
nors aisku tiek priaugti bereikalingo svorio kunui sunku o apkrova butent kojoms tenka tai gal todel ir skauda.. nes priaugau jau 15kg... sake labai daug vandenu manyje yra.... bet man niekas is to nesvarbu svarbu kad mano mazylis butu tik sveikutis
kaip as jau jo laukiu :)))0 o tu jau greitai ir sulauksiu skaityk dieneles bega juk taip greitai :)))smagu
jau viska vaikeliui paruosus esi?
marianute parašė:
sveikute telebambames irgi augam gerai leliuko svorio nezinau bet pagal ju tas skales tai lygiai trys kaip suprantu :)))) gal dar ir nera pilnai triju :))) bet man paciai tai labai sunku
nezinau ar tau taip, bet man tai visa kuna skauda nerealiai ... ypac dubens kaula tai atrodo kad perplis per puse kai einu skauda kai sedziu skauda nu zodziu visada skaudena man ji
ir siaip koju kaulus skaudena
bet midwife sake kad cia normalu bet as jau pradedu abejoti kad normalu
nors aisku tiek priaugti bereikalingo svorio kunui sunku o apkrova butent kojoms tenka tai gal todel ir skauda.. nes priaugau jau 15kg... sake labai daug vandenu manyje yra.... bet man niekas is to nesvarbu svarbu kad mano mazylis butu tik sveikutis
kaip as jau jo laukiu :)))0 o tu jau greitai ir sulauksiu skaityk dieneles bega juk taip greitai :)))smagu
jau viska vaikeliui paruosus esi?
![]()
as tai pakankamai gerai jauciuosi, tik ryte pabudus skauda sonus ir nugara... na dar kojos labai sutinusios, nes aplinkiniai tai pastebejo
pas mane irgi daug vandenuko yra. as turbut dabar irgi turiu jau koki + 13-14, bet nieko, numesim
na atrodo jau viska turiu, isskyrus pientrauki
o tu?
jupu- Š.Airija 17.08.2012 parašė:
Aha kantrybes tikrai reikia, nes jau labai labai laukiu, o jokiu pozymiu apie artejanti gimdyma neraNa kol negims 100 % neesam tikri, bet du kartus jau sake kad berrniukas
![]()
Nu ir padave cia tu berniuku :)) jei jau sake tikriausiai ir bus, bet ziuriu vien berniukai pas ka bepaklausi
O gimdymo pozymiai visai netiketai gali ateiti
nors as belaukdama galvojau amzinai nescia busiu, niekad nepagimdysiu :))
telebamba parašė:
as tai pakankamai gerai jauciuosi, tik ryte pabudus skauda sonus ir nugara... na dar kojos labai sutinusios, nes aplinkiniai tai pastebejopas mane irgi daug vandenuko yra. as turbut dabar irgi turiu jau koki + 13-14, bet nieko, numesim
na atrodo jau viska turiu, isskyrus pientrauki
o tu?
as dar nevisai viska
antradieni jau lovyte pas mus atkeliaus
kurjeris atves
o pientraukio as jauciu nepirksiu
man sake kad jo nereikes
na jei ka tada kai reiks nupirksiu
dar patalynes reik mano maziukui keleta komplektu paimti
o taip tai jau irgi kaip ir viska turiu
tik tokiu dar smulkmeneliu visokiu truksta
as labai tikiuosi kad numesiu svori
nes as dar linkusi stambeti :((( tikiuosi lengvai nukris
bent per metus tikiuosi kad numesiu bent kazkiek
gvetona parašė:
Del svorio nesijaudinkit mergaites, aisku kad numesitsvarbiausia lelius. As tik pagdzius i savo senus dzinsus ilindau. O buvo plius 20 kg beveik. Liko kokie 3 kg pliuso bet viskas gerai, tinka :))
noreciau ir as i savo senus dzinsus itilpti :))) o kad nelabai telpu jau... tiki puses slaunu tik datraukiu.... labai bijau kad netilpsiu.... :((( na jo svarbiausia leliukas
bet man daktareliai sako kad as tiesiog istynus visa o kai pagimdysiu tai sako po savaiteles atrodysiu kaip nauja nes vandeniukai manyje gerai kaupiasi
bet nezinau nezinau as kai linkusi stambeti tai nezinau kaip cia bus :))) siaip as nepirkau nei vieno rubo specialiai nescioms
as tik vis dydesniu dydziu rubu nusiperku ir man gerai :))) tik kad bijau kad jau greit per pilva ir tie mazi bus
nes mano apimtis pilvo tiesiog stulbinama
1,35cm :))))
dvigubai padidejo
o buvo 72 cm beros
gal net kiek maziau
as sau kai balionas atrodau :)))) brangiausias jau mane ne zuikiu o balioneliu vadina
sako ateik cia balioneli :))) sakau as nevaikstau as skraidau :DDDD
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai