mama11 parašė:
Pas mane mergyte![]()
smagu
panele tures gausybe pasirinkimo jaunikaiciu ateiti
;)
mama11 parašė:
Pas mane mergyte![]()
smagu
panele tures gausybe pasirinkimo jaunikaiciu ateiti
;)
gvetona parašė:
Del svorio nesijaudinkit mergaites, aisku kad numesitsvarbiausia lelius. As tik pagdzius i savo senus dzinsus ilindau. O buvo plius 20 kg beveik. Liko kokie 3 kg pliuso bet viskas gerai, tinka :))
Tikras tiesa, nukris tas svoris
man asmeniskai geriausias budas buvo ir yra - maitinimas savo pieneliu
net nepastebejau, kaip naturaliai per pora menesiu gryzau i savo priesnestumines formas ir vel laksciau kaip stirna, o beto ir nauda abipuse, tiek maziukei tiek man
skaiciau, kad mamytes organizmas pieniuko gamybai per para sudegina 500 kaloriju, tai ar gali buti geriau?
salamandraj parašė:
Tikras tiesa, nukris tas svorisman asmeniskai geriausias budas buvo ir yra - maitinimas savo pieneliu
![]()
net nepastebejau, kaip naturaliai per pora menesiu gryzau i savo priesnestumines formas ir vel laksciau kaip stirna, o beto ir nauda abipuse, tiek maziukei tiek man
![]()
![]()
![]()
skaiciau, kad mamytes organizmas pieniuko gamybai per para sudegina 500 kaloriju, tai ar gali buti geriau?
![]()
ogo kiek susidegina
tikrai nemazai
bet va bedele o jei pieniuko nebus tai ir mazyliui nekas
nors pas man jau priespinis varo
bet tia nereiskia manau kad pienelio bus
marianute parašė:
ogo kiek susideginatikrai nemazai
![]()
is esmes pienelio negali nebuti, taip jau gamtos suredyta...
todel reikia save visa laika nuteikineti ir pienelis prades gamintis, nes labai daug nulemia ir psichologiniai aspektai
kitas dalykas, pienelis gali dingti, jei mamyte save tam programuoja, taip pat sutrikti jo gamyba del kaikuriu tarkim skydliaukes ligu arba patirto didelio streso...
o visa kita yra bejegiai pries motina gamta, todel pienelis turi gamintis ir jis gaminasi tiek kiek jo riekia kudikeliui
salamandraj parašė:
is esmes pienelio negali nebuti, taip jau gamtos suredyta...todel reikia save visa laika nuteikineti ir pienelis prades gamintis, nes labai daug nulemia ir psichologiniai aspektai
![]()
kitas dalykas, pienelis gali dingti, jei mamyte save tam programuoja, taip pat sutrikti jo gamyba del kaikuriu tarkim skydliaukes ligu arba patirto didelio streso...
o visa kita yra bejegiai pries motina gamta, todel pienelis turi gamintis ir jis gaminasi tiek kiek jo riekia kudikeliui
![]()
tai smagu kad jis visada bus
na jo stresas tai daro savo...stresas niekadejas.... bet manau viskas bus gerai
juk taip ir turi buti
marianute parašė:
as dar nevisai viskaantradieni jau lovyte pas mus atkeliaus
kurjeris atves
o pientraukio as jauciu nepirksiu
man sake kad jo nereikes
na jei ka tada kai reiks nupirksiu
dar patalynes reik mano maziukui keleta komplektu paimti
o taip tai jau irgi kaip ir viska turiu
tik tokiu dar smulkmeneliu visokiu truksta
as labai tikiuosi kad numesiu svori
nes as dar linkusi stambeti :((( tikiuosi lengvai nukris
bent per metus tikiuosi kad numesiu bent kazkiek
![]()
as irgi linkusi i pilnuma
tai gal ir man is karto nepirkti to pientraukio, o jei reikes tai nuleksiu ir nusipirksiu. pas mus jau ir pampersu 6 ipakavimai stovi
marianute parašė:
ogo kiek susideginatikrai nemazai
![]()
pas mane dar nesirodo priespienis
telebamba parašė:
as irgi linkusi i pilnumatai gal ir man is karto nepirkti to pientraukio, o jei reikes tai nuleksiu ir nusipirksiu. pas mus jau ir pampersu 6 ipakavimai stovi
![]()
o jau kiek pampersu
as tai tik du kolkas turiu pakus pampersu bet reiks dar nusipirkti
kad butu
o gal patarsi koki geriau sampuniuka ir siaip higienises piriemones pirkti mazyliui gal kokios firmos geresni yra?
as jau istikruju labai bijau pripirkti ko nereikia
nes paskui teks jauciu puse visko ismesti tai labai daug nieko neperku
jo jei ka ji nusipirksi visada as manau
man pasake kad jo nereik
kad po biski po biski ir viskas bus gerai kad jis nebutinybe
telebamba parašė:
pas mane dar nesirodo priespienis![]()
tai jis nebutynai turi pasirodyti
vienom buna kitom ne
man tik is vienos kruties pienelis bega
is kitos nelabai tik po kelis laseliukus o is kitos tai taip neblogai kartais isbega bet irig neper daugiausiai
pamenu kai pirma karta tai pamaciau :)))) ejau i dusa ir mygtelejau krutyne sau nes pasirode kad lyg spuogeli ar apgama pamaciau
ir kaip trikstelejo toks gelsvas vandeniukas net nusigandau galvojau kad kas ne taip :DDD o pasirodo cia priespienis yra
tai man juoko buvo :)))
marianute parašė:
o jau kiek pampersuas tai tik du kolkas turiu pakus pampersu bet reiks dar nusipirkti
kad butu
![]()
o gal patarsi koki geriau sampuniuka ir siaip higienises piriemones pirkti mazyliui gal kokios firmos geresni yra?as jau istikruju labai bijau pripirkti ko nereikia
nes paskui teks jauciu puse visko ismesti tai labai daug nieko neperku
![]()
jo jei ka ji nusipirksi visada as manauman pasake kad jo nereik
kad po biski po biski ir viskas bus gerai kad jis nebutinybe
![]()
as pampersus pirkau huggies, nes buvo ir dar dabar yra akcija tesco, o beto jie yra su iskrpta vieta bambytei kol sugis. bet viena paki nusipirkau ir pampers pampersu
as pirkau kazkoki prausimo skysti is johnsons. nezinau ar jis geras, ar blogas, reikes pabandyti ir tada suzinosiu
o siaip kiek skaiciau tai is pradziu nieko nereikia, uztenka paprasto vandenuko (bet as gavau laiska ka pasiimti i ligonine, tai vienas is punktu buvo kad skyscio vaikui maudyti)
. o siaip ir as stengiuosi neprisipirkti visko daug, juk ne akmens amziuje gyvenam, turim masinas, vyrus, tai jei ka nupirks.
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai