2012.04.19 20:30 (prieš 14 m.)
KrisPe parašė:
sveikimai vaidai, buvau pas uošvienę, sakė jinai darė cezarį vaidai kiaulakienei, jau mūsų forume atsirado vienu mažiuku daugiau
Sveikutės, šiandien mes jau parvažiavome namo pagaliau. Tai va, štai mano istorija:
balandžio 14 d. man keistai skaudėti pradėjo strėnas ir pilvo apačią. Pasirodo tai buvo tikrieji sąrėmiai. Kai nuvažiavome į GN, juos fiksavo labai stiprius - kai kurie siekė net 90 proc. Nors man jie neatrodė tokie skaudūs. Apžiūrėjo kaklelį, o jis net nepradėjo trumpėti ir darinėtis. Vaikutis "žvaigždes skaičiavo", nes galvytė atlošta buvo. Atvažiavo mano gydytoja ir apžiūrėjusi pasakė, kad placenta jau atšokinėja ir tikrai nebegalima ilgiau laukti, reikia tuoj pat operuoti. Ir be to, dar mano mažojo dubens kaulai labai siauri ir placenta neleidžia įsistatyti galvutei taip, kaip reikia, žodžiu pati nė per kur nepagimdyčiau. Aišku, man tai buvo didžiulis šokas, pradėjau visa drebėti kaip drebulė, bet jau po pusvalandžio (23 val. 13 min.) pirmą kartą pamačiau savo vaiką ir pabučiavau jį. Užplūdo begalės emocijų. Ašarų aišku irgi upeliai tekėjo. Aš esu be galo dėkinga savo vyrui, kuris su manimi buvo iki pat šiandien ir labai man pagelbėjo visapusiškai. Dar kartą įsitikinau, kad turiu šaunų žmogų šalia.
Tai va, tokia tad mano istorija.
Kristina, o tai kas tavo uošvienė??? Nes mane operavo gydytoja Narbutienė.