vaidajk parašė:
Man tai neNeįsivaizduoju, kaip reiks miegoti, nes skauda juodai, kai ypatingai ant kairiojo šono atsigulu ir kairė pusė skauda
cypiu juodai
![]()
Ar tą CP vieta taip skauda
vaidajk parašė:
Man tai neNeįsivaizduoju, kaip reiks miegoti, nes skauda juodai, kai ypatingai ant kairiojo šono atsigulu ir kairė pusė skauda
cypiu juodai
![]()
vaidajk parašė:
cypiu juodai
![]()
kazkiek pamausti turi, bet labai tai nea, na paziures daktare, turetu echo dar padaryt,jei zaizda tvarkinga, nepuliuoja, tad taip turi buti,jei turi bioptron lempa pasisviesk, man padejo.
Rastika parašė:
aha, pjūvio vietą. Bet labai įdomiai, tik kairią pusę. Gal toj pusėj daugiau siūlus sutempė?
wweditela parašė:
kazkiek pamausti turi, bet labai tai nea, na paziures daktare, turetu echo dar padaryt,jei zaizda tvarkinga, nepuliuoja, tad taip turi buti,jei turi bioptron lempa pasisviesk, man padejo.
Neturiu tos lempos, tai išgėriau du paracetamolio, tai bus matyti, kaip bus
vaidajk parašė:
aha, pjūvio vietą. Bet labai įdomiai, tik kairią pusę. Gal toj pusėj daugiau siūlus sutempė?
sveikinu mamytes sulaukus savo dziaugsmeliu...
o del skausmo, man ir kairej pusej skaudejo, galvojau kad ir gal per stipriai sutempe, bet kai iseme siulus po kokios savites praejo tas skausmas...
o mes su augustu tik penktadieni gryzom is antakalnio alergologijos ligonines, tyrem kam vaikinas alergiskas ir pasirodo kiausiniai, pienas ir namu dulkiu erkutes, musu didziausias priesas..
Elena Tomkiene parašė:
sveikinu mamytes sulaukus savo dziaugsmeliu...
o del skausmo, man ir kairej pusej skaudejo, galvojau kad ir gal per stipriai sutempe, bet kai iseme siulus po kokios savites praejo tas skausmas...o mes su augustu tik penktadieni gryzom is antakalnio alergologijos ligonines, tyrem kam vaikinas alergiskas ir pasirodo kiausiniai, pienas ir namu dulkiu erkutes, musu didziausias priesas..
o kada pasireiškė alergijos simptomai
tai jau jokių mišrainių su majoneze, pyragų negalės valgyti
alergija mums jau senai buvo, nuo to laiko kol valgem misinukus, tik ji kartais budavo silpnesne, tai stipresne... seimos gydytoja mazo ne labai norejo siust, atseit mazam nelabai nustato... o dabar jau patys priprasem siuntimo ir nuvykom, pasirodo jau alergija isisenejusi, ir reiks ilgoko gydymo,kol issigydysim randelius ant rankyciu... o su maistu tai jau susidare sunkumu
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai