Glamour parašė:
ai aš į skausmus jau nustojau reaguot😅 būna taip suima, kad saldu burnoje pasidaro, vėl atleidžia. Būna ir nugarą lb skauda, ir apačią pilvo ir vėl geraikažkaip…
Stūmimo metu išeis, taip pat darėm ir su pirmuoju gimdymu. 🙂
Glamour parašė:
ai aš į skausmus jau nustojau reaguot😅 būna taip suima, kad saldu burnoje pasidaro, vėl atleidžia. Būna ir nugarą lb skauda, ir apačią pilvo ir vėl geraikažkaip…
Stūmimo metu išeis, taip pat darėm ir su pirmuoju gimdymu. 🙂
Glamour parašė:
ps. gal jau buvo tema, bet ar mąstėt ar vyras bus visą laiką kartu gimdyme? aš iki praitos sav labai norėjau, kad maniškis visad būtų, bet kuo labiau mąstau, tuo da…
Aš jau turiu patirties, tai man asmeniškai vyro labiausiai reikėjo stūmimo metu. Kol sąrėmiai buvo negalėjau net žiūrėt į jį, nenorėjau net, kad liestųsi 😂😅
O isvis pvz kiek mazdaug laiko Jums uztruko tas stumimas?
Gimytė parašė:
Aš jau turiu patirties, tai man asmeniškai vyro labiausiai reikėjo stūmimo metu. Kol sąrėmiai buvo negalėjau net žiūrėt į jį, nenorėjau net, kad liestųsi 😂😅…
Mes nusprendėme, kad vyras bus visą laiką. Ypač pačiame gale. Nes mūsų akimis, tai pats svarbiausias momentas, pirmas vaikučio garsas, pamatymas, palietimas, pirmosios sekundės buvimas trise🙂
Juk vyras ten nieko nemato, gali nusisukti, užsimerkti... Na čia tik mūsų sprendimas🙂
Kinderis2022 parašė:
O isvis pvz kiek mazdaug laiko Jums uztruko tas stumimas?
Su pirmąja ilgiau - tiksliai nepasakysiu, gal 20 ar 25 min, nes nuo per didelio kiekio epidūro nejaučiau kada reikia stumti. O antrą kartą tai labai greitai, 3 sąrėmiai ir viskas. 🙈 Tai max 10 min.
man vyras stovejo visa laika prie galvos. gimdykloj kelias valandas. tik gydytojas liepe jam iseiti kai siuvo mane.
nepadejo niekuo,net nezinojo kur lupu vazelinas idetas nors pries tai viska buvau parodzius. bet jauciausi saugesne kad jei ka gal mandagiau su manim elgsis kai vyras salia.
Glamour parašė:
Kaip manot ar čia gleivių kamštis? 😃
nei verkt nei juoktis, gyd iki pirmad atostogose, sakė būk žmogus iki pirmad negim…
Man nelabai panasu i kamsti 🤔 man kai su pirmuoju salinosi kamstis, tai tokiu kraujo siuliuku vis buvo, ir ne per viena karta, o visa vakara, kiek ejau i wc, tiek isskyros su kraujo siulais buvo 🤷♀️ bet kaip kazkas minejo, kamscio pasisalinimas dar nereiskia kad jau ir va gimdyt 😀 as savaite laiko dar laukiau, kolege 4sav be kamscio vaikaciojo, nors jau save tikino kad vis ryt gimdys 😀
Bet kamscio pasisalinimas labai paskubino lagamino dejimasi, nes vyras panikuot pradejomir priverte viska susideti 🙈😂
Del dalyvavimo gimdyme - vyras su pirmuoju sake tikrai tikrai nedalyvaus, iseis. Bet liko visa laika, nes pajaute kad man jo reik, kad ir uz tos rankos palaikyti
sake bande neziureti zemiau liemens, kas ten kaip, bet vis tiek netycia zvilgsnis nukrypo 🙈 😂
Matree19 parašė:
Sveikos, prisiduodam gimem šiektiek ankščiau, bet sveiki kaip ridikai apart to kad turėsime dabar išmokt patys savarankiškai kvepuoti ir žysti! Ir viska iššauke kaž…
Sveikinimai 🥰 ismoksit 🥰 mano pupa gime 29 sav. Jau antra ar trecia savaite kvepuoja pati, o valgyti is buteliuko oradejom mokytis nuo vakar 🥰
Sveikos, gal bus naudinga, apačioj nuorodoje pateiktos nemokamos paskaitos apie gimdymą, žindymą, naujagimio priežiūrą
https://www.santa.lt/naujienos/paskaitos-nesciosioms-ir-moterims-po-gimdymo/
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai