Domikamo parašė:
O jums odos daktarė nekompensuoja?
Kompensuoja, bet man kazkaip vistiek brangokai atrodo savaitei 15e
Žvynelinė - viena nemaloniausių ligų, nes odos pažeidimai yra aiškiai matomi, o apie pačią žvynelinę sklinda nepagrįstų mitų ir klaidingų teiginių. Skaityti
visą straipsnįDomikamo parašė:
O jums odos daktarė nekompensuoja?
Kompensuoja, bet man kazkaip vistiek brangokai atrodo savaitei 15e
Visadabesišypsanti parašė:
Kompensuoja, bet man kazkaip vistiek brangokai atrodo savaitei 15e![]()
Oho, bet šeip man išrašinėja mėnesiui gal turi didesni kieki išrašyt,pasakykit, kad kiek išrašot man neužtenka mėnesiui. Aš už 4 buteliukus dermovate moku 4 su centais kažkur, čia man mėnesiui išrašo. O šeimos gydytojas gali išrašyt ir trims mėnesiams taip sakė.
Kompensuoja, bet man kazkaip vistiek brangokai atrodo savaitei 15e![]()
Man galvos odai visokie aliejai tinka,alyvuogių, kokosų...
Dukrai ypač tinka alyvuogių.
Domikamo parašė:
Oho, bet šeip man išrašinėja mėnesiui gal turi didesni kieki išrašyt,pasakykit, kad kiek išrašot man neužtenka mėnesiui. Aš už 4 buteliukus dermovate moku 4 su cent…
Reikia turėti siuntimą pas dermatologą, po to jis paskiria vaistus ir tada jau šeimos gyd.gali paskirti kompensuojamus vaistus, bent jau man taip sakė
bebriuke83 parašė:
Reikia turėti siuntimą pas dermatologą, po to jis paskiria vaistus ir tada jau šeimos gyd.gali paskirti kompensuojamus vaistus, bent jau man taip sakė![]()
Pas mus nereikia siuntimo, jo iš pradžių išrašo dermatologas, paskui šeimos gydytojas vis gali pratęsinėt kol tie vaistai veiksmingai, bet man kažkaip jau darosi nebeveiksmingi.
Domikamo parašė:
Pas mus nereikia siuntimo, jo iš pradžių išrašo dermatologas, paskui šeimos gydytojas vis gali pratęsinėt kol tie vaistai veiksmingai, bet man kažkaip jau darosi ne…
Aš senokai bebuvau pas dermatologę, bet kai pirmą kartą nuėjau be siuntimo, dermatologė kitą kartą patarė atvykti su šeimos gyd. siuntimu, kad po to pas ją nebereikėtų kreiptis dėl vaistų išrašymo
Kiek metu jau sergate zvyneline? Kaip pavyko susigyventi?
Susigyventi sunku, bet gyventi juk reikia 🤷♀️ Sergu 18 metų, jau kur kas daugiau nei pusė savo gyvenimo. Sunkiausia buvo paauglystėje, dabar drąsiai sakau aplinkiniams "aj aš žvynelinę turiu", ir pastebėjau, kad ot - nei kas bijo nei kas wow'inasi, kaip tik atsiranda "mano tas anas turi". Pas kirpėją prasilaužiau tik visai neseniai, pasirodo ir jos galvos nekraipo, kaip tik "ramiai ramiai, čia juk neužkrečiama" 🤞🏻 Sunkiausia tos pleiskanos ant rūbų, bet irgi per laiką išmokau paplanuoti, pasitepi iš anksto vaistais jei kur ruošiuosi išeiti, o kasdienai renkuosi šviesesnius ar spalvotus rūbus - ne taip matosi!
Buvo atsiradę ant alkūnės, tai gerai trinktelėjo per smegenis, bet susiėmiau su maistu, patepliojau ir jau 3men ramu - tikiuosi taip ir bus.
Tiesa, visiškos remisijos nesu turėjus.
Amota parašė:
Susigyventi sunku, bet gyventi juk reikia 🤷♀️ Sergu 18 metų, jau kur kas daugiau nei pusė savo gyvenimo. Sunkiausia buvo paauglystėje, dabar drąsiai sakau aplinkin…
Taip, žinoma, kad reikia susigyventi, nes tas pastovus nervinimąsis tik situaciją pablogina.
Kad daug kas žvyneline serga, kai pasikalbu
Amota parašė:
Susigyventi sunku, bet gyventi juk reikia 🤷♀️ Sergu 18 metų, jau kur kas daugiau nei pusė savo gyvenimo. Sunkiausia buvo paauglystėje, dabar drąsiai sakau aplinkin…
Kaip gerai, kad jums iseina kontroliuoti.
As nesuprantu kas cia pas mane per forma... O zvyneline tokia yra, kad tepi tepi lyg gereja ir vel islenda visu grazumu tose paciose vietose ir daugiau? Nesuprantu kartais man pradeda savaime nykti ir vel ismeto visa staigiai...
Kaip gerai, kad jums iseina kontroliuoti.
As nesuprantu kas cia pas mane per forma... O zvyneline tokia yra, kad tepi tepi l…
Tai ir pas mane neprognozuojama...galvoje išnyko, bet pradėjo rankų nagus pažeidinėti...lenda giliau...
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai