E.Va parašė:
Vargsiuke, stiprybes ir nenuleiskit ranku. Pati keturias nesekmes turejau, tai suprantu kaip jautiesi.
Gal gali parekomenduoti ginekologę? Nes mano buvo kažkokia tragedija, nebenoriu pas ją lankytis sekantį nėštumą
E.Va parašė:
Vargsiuke, stiprybes ir nenuleiskit ranku. Pati keturias nesekmes turejau, tai suprantu kaip jautiesi.
Gal gali parekomenduoti ginekologę? Nes mano buvo kažkokia tragedija, nebenoriu pas ją lankytis sekantį nėštumą
_Ema parašė:
Gal gali parekomenduoti ginekologę? Nes mano buvo kažkokia tragedija, nebenoriu pas ją lankytis sekantį nėštumą![]()
Nors pati dirbu kauno klinikose ir su daug profesorių ir didžių protų teko bendrauti, pati Kaune lankausi motina ir vaikas pas Čiaplinskienę. Labai dėmesinga, moka nuraminti, paguosti ir įkvėpti vilties kai jos trūksta. Lankausi nuo žiemos, esu patenkinta. Kai neranda konkrečios priežasties, klinikose nelabai radau kas man skirtų tinkamo dėmesio ir suprastų mano beviltiškumą.
A
elims parašė:
Nors pati dirbu kauno klinikose ir su daug profesorių ir didžių protų teko bendrauti, pati Kaune lankausi motina ir vaikas pas Čiaplinskienę. Labai dėmesinga, moka …
Ačiū labai!
Laikykites mamytes. Labai pazystamas jausmas kai tave tire ir nieko neranda ir sako gamtos reikalas tai normalu.
Man buvo 3 nesivystantis 4tas nestumas su aspirinu ir musu maziui jau 5 metai. Pasiryzom antram leliui ir buvo persileidimas (manau per velai pradejau gerti aspirina,o gal tikrai atmete organizmas nes kazkas buvo negerai) ir dar karta pabandem ir va jau neuzkalnus svesim pirma gimtadieni
Laikykites nepasiduokit ir tikekit. As save uzprognazavus buvau taip:i kiekviena persileidima ziurejau kaip procesa i tikslo siekima tai susilaukti maziaus ir nepasidaviau ir tikejausi kad viena diena supuosim maziu ir tai ivyko.
Linkiu jums visom stiprybes.nepasiduokit ir kad kuo greiciau stebuklai atkeliautu pas jus
elims parašė:
Nors pati dirbu kauno klinikose ir su daug profesorių ir didžių protų teko bendrauti, pati Kaune lankausi motina ir vaikas pas Čiaplinskienę. Labai dėmesinga, moka …
Sveikos,pirma pastojima turejau persileidima,lankiausi butent pas Ciaplinskiene,tik kalnieciu poliklinikoj,rekomendavo planuot maziausiai po 4 menesiu,labai bijojau vel planuoti,bet pasikeite musu gyvenimo aplinka i ramesne,ir bakst savaime pastojau butent po 4 men,vel lankiausi pas ja,viskas liuks,kai mergaitei buvo metai ir 10 men,rado cista kiausidese,turejau tris menesius gert vaistus,bet sugeriau du,o cia ir vel pastojau,nes del vaistu nutraukiau kontraceptines,taip priziurejo mane Ciaplinskiene,tikrai faina,buvau oas ja ir motina ir vaikas klinikoj,tik po to jau pereme akusere prieziura,kadangi lengvas nestumas buvo😊
Sveikos.
Turėjusi du ankstyvus persileidimus. Jie I vykdavo 5 - 6savaite. Dariausi tyrimus. Radome problema progesterone ir Skydliaukėje. Geriu aspirina, ultrogestana bei tiroksiną. Atrodo viskas kaip ir normaliai. Jaučiuosi puikiai. Bet.. Vakar nuėjau pas ginekologe.. Mano mažiukas atitiko 7+3. Bet... Jo mažas namelis. Labai maža gemaline puslele kurioje jis gyvena.. Vos vaisiui yra vietos.. Ginekologe ne nuteikė gerajam. Sako ateik po 2 savaičių ir žiūrėsim ar nesustojo širdelė.. Žodžiu bandau pasiruošti ir gerom ir blogom žiniom.. Bet jeigu ir trečias bus nesėkmingas.. Aš tikrai palusiu.. Nes niekur neradau įkvepiančių istorijų.. Liūdna labai
Rasyte12 parašė:
Sveikos.
Turėjusi du ankstyvus persileidimus. Jie I vykdavo 5 - 6savaite. Dariausi tyrimus.…
Linkiu, kad tik viskas butu gerai. Sulauksit ir jus savo mazu peduciu ir delniuku.
O kam aspirinas, jeigu anksciau buvo problema del progesterono ir skydliaukes?
E.Va parašė:
Linkiu, kad tik viskas butu gerai. Sulauksit ir jus savo mazu peduciu ir delniuku.
Kadanors ateis ir I mano kiemą šventė. Tik skaudžiausia tai, kad mintyse žinau, kad bet kada gali nustoti plakti širdutė.
Del to, kad tirštas kraujas pas mane. Ir plius progrsteronas dar labiau ji tirština.
Rasyte12 parašė:
Kadanors ateis ir I mano kiemą šventė. Tik skaudžiausia tai, kad mintyse žinau, kad bet kada gali nustoti plakti širdutė.
Aai, na tada taip. As irgi geriau aspirina, progesterono zvakutes dejau. Ir sie dalykai padejo.
Zinau, kad nekazka sie zodziai, bet pasistenkite buti kuo ramesne, kad vaikuciai neigiamos emocijos neitu. Jis yra, jo sirdute yra, reikia tiketi, viltis kad ir toliau visias bus gerai.
Rasyte12 parašė:
Sveikos.
Turėjusi du ankstyvus persileidimus. Jie I vykdavo 5 - 6savaite. Dariausi tyrimus.…
Laikykites, cia tikrai ne viena sitoj grupej su panasiom skaudziom patirtim, bet tikrai yra ir sekmes istoriju. As po triju persileidimu jau rytoj kulniuosiu i 12sav ug. Kasdien su baime, bet kartu ir vis daugiau vilties, kad bus gerai. Svarbiasia tureti tiksla, o tada tikrai ji pasieksite anksciau ar veliau!
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai