2018.01.08 14:01 (prieš 8 m.)
Laba, kreipiuosi su pagalbos šauksmu.. Turėjau du persileidimus, vienas rugpjūtį ~8sav. antras gruodį ~7sav.. Šiuo metu darausi visus reikalingus tyrimus (AFS kraujo krėšėjimo tyrimai, skydliaukė, hormonų tyrimus (prolaktinas, progresteronas), bacilos ir t.t.) pusės jų rezultatai normos ribose, kitos pusės dar laukiam atsakymų.. jau rytoj keliausim pas genetikus kartu su vyru darytis kariotipo tyrimus.. Lankausi pas kvalifikuotą ginekologę, bet paskytinį kart apsilankiusi išgirdau, kad man tiesiog nepasisekė ir reikėtų pabandyti dar kartą, sakė galima nesisaugoti iš kart (nereikia laukti 3-6mėn), bet aš nebenoriu bandyti, beprotiškai bijau patirt dar vieną praradimą.. Esu perskaičiusi ne tik šitą bet tikriausiai visus esamus forumus apie tai ir ačiū Jums, kas dalijatės savo patirtimi, nes tikrai ne visi gydytojai geranoriškai siunčia tirtis viską, o tik pasakius ką ir kodėl nusiunčia išsitirt.. Sekantį nėštumą planuoju vartoti aspiriną, tačiau be priežiūros to daryti nenoriu, todėl kreipiuosi į kaunietes - koks ginekologas sekė Jūsų nėštumą vartojant vaistukus? Prašau pasidalinkit pavardėmis ir kur jie dirba.. Ačiū