dzesta parašė:
pirmaja gimdziau druskininkuose o antraja lazdijuose gimdziau
Abu skirtinguose miestuose pagimdei
. As irgi taip pat,tik as pirmaji Vilniuje,o antra Kaune
dzesta parašė:
Abu skirtinguose miestuose pagimdei
. As irgi taip pat,tik as pirmaji Vilniuje,o antra Kaune
dzesta parašė:
dzesta parašė:
na kammaytes veikiate mano paneles mokykloje tai mes su mazium seimininkaujam abu namuose![]()
Mano didysis jau grizo is mokyklos,o mazoji dar darzelyje,tai mamyte gamina pietukus ir aki i pc vis uzmeta
. Kai parsivesiu mazaja,pazadejau kepti kokius nors sausainius,tai bandysim kulinarija uzsiimti
kordilija parašė:
Abu skirtinguose miestuose pagimdei. As irgi taip pat,tik as pirmaji Vilniuje,o antra Kaune
visus tris skirtinguose miestuose mazaji tai londone gimdziau
kordilija parašė:
Mano didysis jau grizo is mokyklos,o mazoji dar darzelyje,tai mamyte gamina pietukus ir aki i pc vis uzmeta. Kai parsivesiu mazaja,pazadejau kepti kokius nors sausainius,tai bandysim kulinarija uzsiimti
![]()
mano dar mokykloje puse keturiu pasiimti eisiu
Labas vakaras mamytes,na mano tai dar tikrai nesipyksta dukrytes,bet kai paaugs galiu isivaizduoti,visko gali butu
nes pamenu pati,turiu jaunesne sese ir kaip ji mane erzindavo,kai as buvau paugle,o ji lysdavo man i akis,kai drauges ateidavo,o ji juk buvo maza tai draugijos norejo
tai taip gali ir mano dukrom buti
ainidija parašė:
Labas vakaras mamytes,na mano tai dar tikrai nesipyksta dukrytes,bet kai paaugs galiu isivaizduoti,visko gali butunes pamenu pati,turiu jaunesne sese ir kaip ji mane erzindavo,kai as buvau paugle,o ji lysdavo man i akis,kai drauges ateidavo,o ji juk buvo maza tai draugijos norejo
tai taip gali ir mano dukrom buti
![]()
Muset nei vieni be pestyniu neuzaugo
,bus visko dar
.
dzesta parašė:
labas rytas;)
Labas rytas,dzesta
kordilija parašė:
Labas rytas,dzesta![]()
;)
7 testuotojų vertinimai