2011.01.04 22:52 (prieš 15 m.)
vglb parašė:
Labuka
SU NAUJAIS METELIAIS MIELOS
buvau dingusi,nes netas buvo uzluzes, tai nervuku biski patampe. Niu kaip mamytes gyvenat? kaip jauciates? Ruta27 kaip laikotes su mazeliuku?
skaiciau jusu susirasinejimus, manau,kad adrijus lb grazus vardukas, ir nekreipk i ta zmogu kuris tiek skausmo sukele demesio, nepanasus sis vardukas i jo visai, svarbu, kad tau jis patinka, gi tu gimdysi, auginsi, tai tavo teise ir uzdet patinkanty varduka
p.s. as jau siokia tokia kepuryte numezgiau
bet nelb man kaip ir gavos, ryt ikelsiu
db pradejau megzti uzklotely, teisingai ruta27 sakei, kad mieliau kai pati mezgi, nes tikrai nupirkt greit gali
Aciu merginos, jus teisios lai eina velniop jis, mano teise det varda, tik manau prisigalvos,kad cia pagal ji, kad panasus, na jis toks yra per daug prisimasto, grazuolis vaizduoja kad del jo visos puola po kojom ....zodziu.... aisku jis buvo mano suzadetinis, nu bet ... ai lai eina jis....
aciu aciu tave mergyt taip pat su naujukais!!!
mudu su maziuku laikomes gerai, duodas va vakare jis, o man dziugu... laukiu ketvirtadienio bus skanas
Taip tikri zinok, smagiau numegzt nei nupirkt, kad jis bus ir paprastesnis, bet jis bus mielesnis vis vien , nes tai tavo ranku darbas
o as sakiau kad megstuko nemegsiu, daug darbo, aga... uzsimaniau
tai drauge paaiskino kaip reik, tai db mezgioju ... kai numegsiu idesiu irgi kaip gausis pirmas blynas