Ruta27 parašė:
Ir kiek jau dienu pernesiojei ? eina sau, as tai sakiau kita sav lukstensiuos tikrai![]()
![]()
labas, beja![]()
na terminas man buvo vasario 5 d. ........
Ruta27 parašė:
Ir kiek jau dienu pernesiojei ? eina sau, as tai sakiau kita sav lukstensiuos tikrai![]()
![]()
labas, beja![]()
Ritulele parašė:
ogo, tai jau nemazai pernesiojai, ir jokiu pozymiu nera?
kaip jautiesi?
Ruta27 parašė:
ogo, tai jau nemazai pernesiojai, ir jokiu pozymiu nera?kaip jautiesi?
na kaip ir nepernesiojau dar. juk normalu yra pagimdyti nuo 38 iki 42 savaiteles.... o man dabar 41 sav. jauciuosi gerai, tik biskuti sunkoka ....ir psichologiskai, ir fiziskai
jei atvirai, pavargau.....
nu jooo, bet gerai,kad neskauda, kaip kitos po kelias sav prasikankina...
as ir vis galvoju blyn galetu skaudet ar kazka...
bet kai pagalvoju juk joks malonumas butu jei tie saremiai butu kokias 2 sav kaip daugeliui panu kiek zinau...
mane ant miego jau traukia... eiisu jauciu prigult, ryt sunkoka dienele laukia...
labos mergaites
Ruta27 parašė:
as ir vis galvoju blyn galetu skaudet ar kazka...bet kai pagalvoju juk joks malonumas butu jei tie saremiai butu kokias 2 sav kaip daugeliui panu kiek zinau...
mane ant miego jau traukia... eiisu jauciu prigult, ryt sunkoka dienele laukia...
labos mergaites![]()
saldziu sapneliu visoms!!!!!!! ir as einu ilsetis
Ruta27 parašė:
as ir vis galvoju blyn galetu skaudet ar kazka...bet kai pagalvoju juk joks malonumas butu jei tie saremiai butu kokias 2 sav kaip daugeliui panu kiek zinau...
labos mergaites![]()
man jau daugiau kaip savaite skauda,tiksliau skaudziai spazmuoja gimda,kartais pilvo apacia skauda kai per menesines,bet vis nieko.
sonca1 parašė:
man jau daugiau kaip savaite skauda,tiksliau skaudziai spazmuoja gimda,kartais pilvo apacia skauda kai per menesines,bet vis nieko.
nu va tai gal tau neteks pernesiot
nu man kelis kart buvo uzeje tokie kaip pilva pamaue, bet nieko... ziuresiu kaip toliau...
nu va pamiegojau kokia valandele ir vel akys placios, nzn net ka daryt, vel prisivalgiau ir tiek.. blyn kaip nervoja db mane su tuo miegu
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai