vglb parašė:
labukas
niu kaip mamukai? matau, kad nieks nejuda
as va ruosiuosi puosiuosi varysim i gimtadieny, i pirty
drauge sunu paeme, nes jau gimse prasidesjus baulinge,as su vyru neinu, pati kaip baulingas esu
varysiu pavalgysiu daug daug
ir ka i pakalusius teks ziureti
blyn visa nestuma nk neragavau, snd nusiteikiau alaus stikline isgerti,manau nepakenks
o taip noriu jamy jamy
va rutele taip ir buna su tuom ''draugem''
darugs kol nurauks
kaip taip gali elgtis, gi bet kada gali gimdyti, jezau primciau pas saves tave
kad ir vieno kambario bute gyvenu, bet vietos uztektu
taip negalima, gi toksmomentas kai labiausei esi pazeidziama, o ypac dar kai viena esi
niu nk, pas tety geriau bus, vis vyriskos rankos
skaudu yra kai taip elgiasi tipo drauge, oij as ir gyvenime esu daug nukentejusi nuo vadinamuju draugiu, tai db 3 tikras turiu ir daugiau nereikia, kitos pazystamos ir uztenka
nesijaudink, susitvarkys viskas
grysi su maziuku, varysim prie juros, busim draugem
ai nenumirsiu zinai as... cia sazines reikalas buvo, buvom susitarusios kai ji gimdys as padaesiu, o kai as ji man iki balandzio kazkur... nu va as padejau, db dukrele praaugo, jau poryt menuo, tai as db nebereikalalinga... nu ir px... su tokiu elgesiu nieko nepasieke, tik prarado paskutine drauge ir tiek, db isvis viena bus... tik kad man db sunku, ir db tas kraustymasis, vel is naujo viska tampyt kraut ir t.t.
as tai sugebesiu, toliau juk gyvensiu, nenumirsiu juk, o ji sakau eilini kart prarado paskutine drauge ir tiek...
tai ryt jau vesiu daiktus, sekmadieni noriu dar iseit is namu gal jau paskutini kart su pilvuku, o ir paskui nzn dar pirmad ar ryt jau iseisiu gyvent pas teti, ziuresiu... eiciau kad ir snd, tik kad nera ten ka veikt, ypac db kai tos dienos nebega isvis, nors prie intiko pasedziu, o pas teti nera... tai pasirodysiu labai jau mazi cia ...
O tu Vikusia man pilk sms kas gimdo ir t.t. visas naujienas
butinai kada grisiu pasimatysim
o tu gerai pasilinksmink, o alus gerai sako jei tik stikline, nu nieko gal jei ir 2