Asaka parašė:
As netycia istryniau, bandydama dar pridurti![]()
![]()
o dabar as kazkoki gryba padariau, ikomentavau tavo zinute
Asaka parašė:
As netycia istryniau, bandydama dar pridurti![]()
![]()
o dabar as kazkoki gryba padariau, ikomentavau tavo zinute
lutte parašė:
o dabar as kazkoki gryba padariau, ikomentavau tavo zinute![]()
Viskas is smalsumo, kas bus jei paspausiu cia
na taip, batukai kainuoja nemenkai.
as pirmuosius batukus po namus vaikscioti tai pirkau basutes ecco. Kaip tik pataikiau kai buvo akcija 50proc, tai nupirkau uz 90Lt, o siaip 199 kainuoja. Vasarai reikes basuciu, bet abejoju ar bus kokiu akciju, nes ne sezono pabaiga
is turgaus man baisu pirkti, nors ir neinu as i ji
Puma10 parašė:
labas vakaras , kaip dienele jusu praejo? :))) dantukai : kiek kas dantuku turi ?![]()
laba..mes vis dar tuos pacius astuonis:)) dienele sauni..visa sveciuose pas vaikucius kitus:))
Sraige parašė:
Ruta, mano vyresnelis irgi nedusta, bet vistik serga bronchine astmatai kai taip uzsitesia kosuliai ir jis kvepuoja ventolina per ta tiuba/tarpine
![]()
bet kad pvz snd sukosejo gal viena karta, tai juk nepurksi tu vaistu. nzn as noriu istirti, siaip sau nemanau reikalo, kazkokia nesamone, viena pana gyvena cia ir vaikas kelis meneisus koso, kai sirgo duso, bet daktarai nieko nesake, neisrase, matai o as kad susigincyjau su daktare kad tirtu tai man jau matai israse ta idikatoriu.. zodziu nzn,... kur tikrai koso ko tada neziuri, o cia, net nzn, man vaiaks sveikas atrodo.. tikiuos visada taip ir bus, kad nebus blogu ziniu...
Puma10 parašė:
labas vakaras , kaip dienele jusu praejo? :))) dantukai : kiek kas dantuku turi ?![]()
labaspas mus 16 dantuku
o pas jus kiek ?
Gintaregabija parašė:
labaspas mus 16 dantukuo pas jus kiek ?
![]()
o hoooo nieko sau dantuoti :)))) pas mus 4 jau islinde Dar 2 matosi jau baltuoja :))musu diene
musu dienele nebloga buvom apsipirkti ,ruosemes y Lietuvele skristi
Puma10 parašė:
o hoooo nieko sau dantuoti :)))) pas mus 4 jau islinde Dar 2 matosi jau baltuoja :))musu diene
musu dienele nebloga buvom apsipirkti ,ruosemes y Lietuvele skristi![]()
na buvo vienu metu net 6 kalesi tai vargas...
Gintaregabija parašė:
na buvo vienu metu net 6 kalesi tai vargas...
musu tas pasts laukia, dabar turim 8 o matau jau baltuoja 6
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai