Amerena parašė:
labas rytas mamytes![]()
uz gabyte prabalsuota![]()
![]()
aciu
Amerena parašė:
labas rytas mamytes![]()
uz gabyte prabalsuota![]()
![]()
aciu
As va prisedau, buvom mieste, tai neidukas uzmigo, perkeliau i lovyte, tai vel kavos taip uzsinorejau tai geriu
dar noriu intike kokiu prekiu pasiziurinet, jau tiek prisisakiau visko laukiu kazkur 5 siuntiniu
snd pampiu uzsisakiau 140 ir serveteliu dregnu 12 pokiu, kaip pigiau bliam per intika, viena panele pasake kad ten perka tai ir as uzsisakiau. o tu amerena kur kokius perki? gal dar pigiau kur yra
as pampiu irgi vakar nusipirkau 2 pokus po 50 vnt tai man dabar kokiam menesiui drasiai turetu uztekt,pirkau irgi pigiau parvestu is norvegijos, is zmogaus. o diena jau laikau su daugkartinemis, jai namie bunam ir niekur neina, o del serveteliu tai as nuo gimimo gal tik kokius 5 pakelius esu sunaudojus, as visada plaunu, man ju nebent sveciuose reikia.
smagu kad i lauka galit iseit, o me stai namies sedim, nes lauke labaismarkiai sninga, atrodo ne velyku laukiam o kaledu
Ruta27 parašė:
As va prisedau, buvom mieste, tai neidukas uzmigo, perkeliau i lovyte, tai vel kavos taip uzsinorejau tai geriudar noriu intike kokiu prekiu pasiziurinet, jau tiek prisisakiau visko laukiu kazkur 5 siuntiniu
snd pampiu uzsisakiau 140 ir serveteliu dregnu 12 pokiu, kaip pigiau bliam per intika, viena panele pasake kad ten perka tai ir as uzsisakiau. o tu amerena kur kokius perki? gal dar pigiau kur yra
![]()
per kur cia perki?kokios kainos?as tai parduotuvese perku..apziuriu inete kur akcijos ir lekiu:)) as pampers activy fit perku man nepakeiciami jie..isbandem daugybe bet sitie labai patinka man
Sandriuke parašė:
as pampiu irgi vakar nusipirkau 2 pokus po 50 vnt tai man dabar kokiam menesiui drasiai turetu uztekt,pirkau irgi pigiau parvestu is norvegijos, is zmogaus. o diena jau laikau su daugkartinemis, jai namie bunam ir niekur neina, o del serveteliu tai as nuo gimimo gal tik kokius 5 pakelius esu sunaudojus, as visada plaunu, man ju nebent sveciuose reikia.
smagu kad i lauka galit iseit, o me stai namies sedim, nes lauke labaismarkiai sninga, atrodo ne velyku laukiam o kaledu![]()
ogo, as tai be serveteliu neapsieiciau, mes aplamai daznai visur einam, bet ir namie as su jom valau, belekiek iskart sunaudoju
niekada netaupiau, kazkaip kad nebrangu, cia nuolaidu tai neskaiciuoji
as siaip ir apiplaunu vakare, bet diena tai su servetelem, na nebent jau reikalas yra tai apiplauni ir diena, bet siaip man liux serveteles
nei beria tfu tfu tfu, ir patogu kazkaip
nu jo tikrai jau, kaledos pas jumis
bet ziurek viena ryta pabusit ir ups orelis liux
o pas mus vos ne visi metai vienodi, galetu ir silciau but
bent vasara pajust kad galetu normaliai, nes ziurek viena minute silta lb, kita jau lyja
Amerena parašė:
per kur cia perki?kokios kainos?as tai parduotuvese perku..apziuriu inete kur akcijos ir lekiu:)) as pampers activy fit perku man nepakeiciami jie..isbandem daugybe bet sitie labai patinka man![]()
as siaip ir pirkdavau tai asdoj, tai tesco, tai gordonso vaistinej, nes nuolaidos vis
bet db viena panele i siaures airijos frm parase kur pigiau dar yra
tai amazon.co.uk ir nemokamas atsiuntimas, tai nusipirkau pampers 140 uz 17 sv, ir pampers dregnu serveteliu 12 poku uz 9 su centais, na viskas gavos 27 su centais zodziu
va nuoroda galiu imest
www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_c_1_12?url=search-alias%3Dbaby&field-keywords=baby+pampers&sprefix=baby+pampers%2Caps%2C474
gal ir tau pigiau cia bus
nu tikrai pigiau..as kazkaip amazonei niekad neziuredavau..geras reikes gal uzsisakyt
thanks
ziurekit kaip jums toks dalykelis? www.amazon.co.uk/Ladybird-Security-Harness-Backpack-Rucksack/dp/B005FK8JPS/ref=sr_1_51?s=baby&ie=UTF8&qid=1333542052&sr=1-51
as jau gundausi nusipirkti..nes lekia kur akis mato..nespeju sugaudyt.sake drauges kelios naudojo tai nepakeiciamas dalykas..jei krenta sugaut lengva..vaikas laisvai laksti.tik dar prieziura tokia didesne su ta virvute.ebay yra tokiu graziu labai su zaisliukais vietoj kuprineles
o saugumas svarbaisuia manai..o lietuvoj draugei nusiunciau toki..sake ziauriai patinka jiems..bet aju lietuviue daugumos reakciaj tai siaubas :DD sako suniuka su pavadeliu veda
o cia pas mus matau kas antras vaikas su tokiu..o dar kai pasikalusau kaip dingsta cia vaikai..tai man jau baisu daros
va skaiciau nesenai kad londone ..is lenkes vezimuko isplese kudiki ir pagrobe
tai man po tokiu straipsniu norisi prisirist ja prie saves
Amerena parašė:
nu tikrai pigiau..as kazkaip amazonei niekad neziuredavau..geras reikes gal uzsisakytthanks
![]()
ziurekit kaip jums toks dalykelis? www.amazon.co.uk/Ladybird-Security-Harness-Backpack-Rucksack/dp/B005FK8JPS/ref=sr_1_51?s=baby&ie=UTF8&qid=1333542052&sr=1-51as jau gundausi nusipirkti..nes lekia kur akis mato..nespeju sugaudyt.sake drauges kelios naudojo tai nepakeiciamas dalykas..jei krenta sugaut lengva..vaikas laisvai laksti.tik dar prieziura tokia didesne su ta virvute.ebay yra tokiu graziu labai su zaisliukais vietoj kuprineles
o saugumas svarbaisuia manai..o lietuvoj draugei nusiunciau toki..sake ziauriai patinka jiems..bet aju lietuviue daugumos reakciaj tai siaubas :DD sako suniuka su pavadeliu veda
![]()
o cia pas mus matau kas antras vaikas su tokiu..o dar kai pasikalusau kaip dingsta cia vaikai..tai man jau baisu darosva skaiciau nesenai kad londone ..is lenkes vezimuko isplese kudiki ir pagrobe
tai man po tokiu straipsniu norisi prisirist ja prie saves
as ir tik snd suzinojau, tai iskart ir uzsisakiau
as turiu toki dalykeli, gimtadieniui neidukui padovanojo, jp super dalykelis, as ir naudosiu tik atsils dar labiau kai be striukes jau gales vel vaiksciot
va mano toks, tik neispakuotas dar

taip cia kiekvienas beveik turi ta dalykeli, lt gal ir sako kaip suniukai, bet cia yra labai normalu, saugu ir dar pagiria kad taip vedzioji
amerena lt viskas kitaip, gyvent mums reik kaip cia
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai