vaitkuviene parašė:
nors turim FB uzdara seip![]()
As tia i FB nelabai lendu, tiesa pasakius, man smagiau butu,kad visos nuotraukomis ir bedomis bei dziaugsmais dalintumemes cia
vaitkuviene parašė:
nors turim FB uzdara seip![]()
As tia i FB nelabai lendu, tiesa pasakius, man smagiau butu,kad visos nuotraukomis ir bedomis bei dziaugsmais dalintumemes cia
Fatiga parašė:
Jau seniai laikas pradetKaip Dominykas auga?
Neturit bedu su miegojimu ir verkimu, t.y. nekariauja su miegu?
na mes pasiskiepijom antradieni tai toks neramus man visa savaite jis. zyzia verkia,net nezinau kartais ko nori ir ka daryt.labai seiletis pradejo,bet manyciau dar ankstoka dantukams
bent jau nepanasu kad kas butu paziurejus i burnyte
nakti miega palyginus neblogai,nes miega su manim,lovytes issizadejo
Fatiga parašė:
As tia i FB nelabai lendu, tiesa pasakius, man smagiau butu,kad visos nuotraukomis ir bedomis bei dziaugsmais dalintumemes cia![]()
man irgi seip...tai kaip dabar padaryti ji uzdara??reikia kurt is naujo ir kviesti visas?
vaitkuviene parašė:
man irgi seip...tai kaip dabar padaryti ji uzdara??reikia kurt is naujo ir kviesti visas?
patogiau vienam puslapi sedet,nei per pora bendraut
frukte parašė:
patogiau vienam puslapi sedet,nei per pora bendraut![]()
sutinku,bet uzsuku ir ten =)
Fatiga parašė:
Ziuriu, jau yra uzdari forumai. Ka, merginos, manot apie tai?
Nors as esu "tylioji" sio forumo nare, bet kiekviena diena perskaitau zinutes nuo...iki... Forumo dalyves jau tapo tokios "savos", jog del kiekvienos Jusu ikeltos nuotraukos nuosirdziai pasidziaugiu, o del kiekvienos bedeles- nuosirdziai Jus uzjauciu...
Parasau retai vien del to, kad iskilus kazkokiam klausimui- jis buna aptariamas siame sauniame forume. Neturiu daug patirties augindama pirmagimi, todel patarimu nezarstau, bet perskaitau kelias skirtingas forumo dalyviu issakomas nuomones konkreciu klausimu ir pasilieku sau teise pasirinkti tinkamiausia sprendimo buda. Todel nelabai noreciau, kad, tarkim, sis forumas butu uzdaras, juk taip smagu, kad visas burys mamu gali dalintis savo patirtim, o tokios mamos kaip as gali rasti tiek naudingos "gyvenimiskos" informacijos...
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai