Gintaryte25 parašė:
Noretusi kad butu visur geri daktarai, kad tokiu nebeliktu ant zemes pavirsiaus, kurie del lito gali palikti zmogu numirti
pritariu
Gintaryte25 parašė:
Noretusi kad butu visur geri daktarai, kad tokiu nebeliktu ant zemes pavirsiaus, kurie del lito gali palikti zmogu numirti
pritariu
Kristinav parašė:
Niu reikes mirkyt nes baisu kazko darosi,ranku net odele pradejo luptis...Ir siaip va esu labai nenusedanti vienoj vietoj,sunku gulet man iskelus kojas,reikia vis kazka veikt![]()
Na nieko as irgi neislaikau tu koju i virsu 5min maximum, bet vis sis tas, sakau saltas vanduo gelbsti nerealiai bent jau mane
Gintaryte25 parašė:
Na nieko as irgi neislaikau tu koju i virsu 5min maximum, bet vis sis tas, sakau saltas vanduo gelbsti nerealiai bent jau mane![]()
gaila ,kad vonios neturim tik dusas,prisileisciau ir vaiksciot galeciau
Kristinav parašė:
gaila ,kad vonios neturim tik dusas,prisileisciau ir vaiksciot galeciau![]()
i kokiu bliuda didesni prisipilk ir tiek
As turiu masazine vonele kojoms ti isvis super, saltas vanduo dar kartais burbuliukus pasileidziu su vibracija, tada jau kojytes kaip pukelis buna
Kristinav parašė:
gaila ,kad vonios neturim tik dusas,prisileisciau ir vaiksciot galeciau![]()
priskaiciau internete visokiu patarimu del koju,tai reiketu mazinti druskos vartojima ir gerti daugiau vandens nes gali tinti labai kojos ir rankos del vandens trukumo,atseit organizmas taip kaupia vandeny savyje,manes nekamuoja kazkaip tokie dalykai,dirbu saltoje patalpoje ir stovima darba,ir dar stenkites mankstinti kojas rankeles
Gintaryte25 parašė:
i kokiu bliuda didesni prisipilk ir tiekAs turiu masazine vonele kojoms ti isvis super, saltas vanduo dar kartais burbuliukus pasileidziu su vibracija, tada jau kojytes kaip pukelis buna
![]()
Niu cia tai isvis ciotkai
turiu jums mamos sioky toki klausimeli
nes esu pati pasimetusi vis galvoju kaip reikes gimdyti ar naturaliai be jokiu nuskausminamuju epidiureliu ir panasiai,nes paskaiciau kad ju poveikis mazyliui gali buti ne mazas tai kazkaip net nezinau,o kaip jus darysite ar jau pagalvojote apie tai??
vaitkuviene parašė:
turiu jums mamos sioky toki klausimelines esu pati pasimetusi vis galvoju kaip reikes gimdyti ar naturaliai be jokiu nuskausminamuju epidiureliu ir panasiai,nes paskaiciau kad ju poveikis mazyliui gali buti ne mazas tai kazkaip net nezinau,o kaip jus darysite ar jau pagalvojote apie tai??
na asmeniskai as UZ nuskausminamuosius..zinoma daug ka lemia ir pats gimdymas greitas ir neipatingai sunkus tai aisku galima ir nesinaudot jomis..bet jei ilgas,skausmingas,manau nebutina kentet,kai as sakau uz tuos skausmus medalio vistiek niekas neduoda tai ir kankintis neverta...as per pirma gimdyma dariausi apidura..zinoma nelb jau mano nuomones ir klause ir man reikejo skatinti gimdyma,leido skatinamuosius tai ir skaumas nezmoniskas buvo,del to kraujo spaudimas nukrito iki kritines ribos,o del to mano maziuko sirdute pradejo streikuoti. vat todel man padare apidura,visi skausmai praejo,maziukas apsiramino atgavau jegas ir lb greitai pagimdziau
is tikro noreciau apiduro ir per antra gimdyma taip pat
Raimoske parašė:
na asmeniskai as UZ nuskausminamuosius..zinoma daug ka lemia ir pats gimdymas greitas ir neipatingai sunkus tai aisku galima ir nesinaudot jomis..bet jei ilgas,skausmingas,manau nebutina kentet,kai as sakau uz tuos skausmus medalio vistiek niekas neduoda tai ir kankintis neverta...as per pirma gimdyma dariausi apidura..zinoma nelb jau mano nuomones ir klause ir man reikejo skatinti gimdyma,leido skatinamuosius tai ir skaumas nezmoniskas buvo,del to kraujo spaudimas nukrito iki kritines ribos,o del to mano maziuko sirdute pradejo streikuoti. vat todel man padare apidura,visi skausmai praejo,maziukas apsiramino atgavau jegas ir lb greitai pagimdziauis tikro noreciau apiduro ir per antra gimdyma taip pat
![]()
As noreciau, kad viskas vyktu naturaliai, bet jei skausmas bus nepakeliamas- epiduro tikrai neatsisakysiu!
Ausyle parašė:
As noreciau, kad viskas vyktu naturaliai, bet jei skausmas bus nepakeliamas- epiduro tikrai neatsisakysiu!![]()
pritariu
bet kaip suprantu, tai greiciausiai teks nusipirkt paciai ta epidura, nes jei netures arba ponai gydytojai nesiteiks jos panaudot... o neprireiks, tai parduosiu
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai