mamukas. parašė:
Laba, man taip pat kasdien vos vos pamaudzia kelias sekundes ir praeina, isskyros normalios kaip visada, jokiu tepliojimu, tai manau, kad norma.
man irgi pamaudzia, geriu magni, padeda
mamukas. parašė:
Laba, man taip pat kasdien vos vos pamaudzia kelias sekundes ir praeina, isskyros normalios kaip visada, jokiu tepliojimu, tai manau, kad norma.
man irgi pamaudzia, geriu magni, padeda
jaunamamyte1 parašė:
negalima su aukstakulnius vaikscioti kiek zinau
Aga sake man irgi kadnera gerai bet teko pavaikstineti truputuka kol galiu tai tai dar apsimaunu
Laila01 parašė:
Musu pilvukai man regis mazai kuo skiriasi :)) o seip kaip manai kas bus m ar b?![]()
nzn is pat pradziu norejiau mergytes ir visi pradejio pranasauti kad bus mergyte tai tada berniuko uzsimaniau o seip nesvarbu svarbu lelius
o ko pati noretum?
Loreciukas parašė:
nzn is pat pradziu norejiau mergytes ir visi pradejio pranasauti kad bus mergyte tai tada berniuko uzsimaniau o seip nesvarbu svarbu leliuso ko pati noretum?
Na mes tai kaip ir mergytes laukiame
Laila01 parašė:
Na mes tai kaip ir mergytes laukiame![]()
o ziuriu musu lb panasi ir gimdymo data tai zek kartu gimdysim
Sveikutes,visu pirma su praejusiom sventem
. Na o as galu gale siandien pirma karta pamaciau savo leliu !!!uj negaliu atsidziaugti. Kojytem, rankytem mosikavo.kazkuri mamyte klause apie naturalias priemones nuo persalimo. Tai kai as su pirmu vaiksciojau man gyd patare issivirt svogunu sriubos. Sake tai yra naturalus antibijotikas. Tai man tikrai padejo
Loreciukas parašė:
o ziuriu musu lb panasi ir gimdymo data tai zek kartu gimdysim
O kuriame kraste gimdysi?
vaikiukas parašė:
Sveikutes,visu pirma su praejusiom sventem![]()
![]()
. Na o as galu gale siandien pirma karta pamaciau savo leliu !!!uj negaliu atsidziaugti. Kojytem, rankytem mosikavo.kazkuri mamyte klause apie naturalias priemones nuo persalimo. Tai kai as su pirmu vaiksciojau man gyd patare issivirt svogunu sriubos. Sake tai yra naturalus antibijotikas. Tai man tikrai padejo
![]()
cia ta sriubyte kad nepersileistum?
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai