Laila01 parašė:
O kuriame kraste gimdysi?![]()
LT o jei tiksliau pnvz
Laila01 parašė:
O kuriame kraste gimdysi?![]()
LT o jei tiksliau pnvz
Loreciukas parašė:
LT o jei tiksliau pnvz![]()
O as jei viskas pagal plana tai uk
salele2 parašė:
kokius vitaminus geriate .kokia jusu rutina
O vitaminus tai geriu Bayes firmos "Sanatogen"
Rutina tai kolkas dar ivairi buna nes namie tenka pasikrapstineti tai po pardes tai po miesta kazkur pavazineti, teko ir kitoj saly pabuvoti ten aisku pavaikscioti nemazai
bet kai iseina pvz siandien ti nemazai atsiilsejome su vyreliu nes dziugaujame paskutinemis jo atostogu dienomis. Zadu dirbti pas vyra toj pacioj kompanijoj tai manu tada rutina bus namai darbas ir "musu savaigaliai"
Labai liudna beskaitant pasidare...ar cia musu organizmai silpnoki ar kas kad tiek daug nelaimiu..laikykites merginos ... Man pamaudzia pilvuka, bet nestipriai ir ne pastoviai...tik viena karta ciaudant gan smarkiai sudure, tai buvau persigandus, bet tik viena karta tai buvo, nezinau ar verta nerimauti, ar cia siaip mazyliui kazkas nepatiko...nes jokiu isskyru negeru nera...
salele2 parašė:
skaitau zinutes ir galvoju tikrai varge uzjauciu mamytes,o norejau paklausti ka jus dienos metu veikiat kiek ilsites?
as tai perdienas kolkas guliu o taip dirbu auklyte, o tu kaip?
Ancele parašė:
Labai liudna beskaitant pasidare...ar cia musu organizmai silpnoki ar kas kad tiek daug nelaimiu..laikykites merginos ... Man pamaudzia pilvuka, bet nestipriai ir ne pastoviai...tik viena karta ciaudant gan smarkiai sudure, tai buvau persigandus, bet tik viena karta tai buvo, nezinau ar verta nerimauti, ar cia siaip mazyliui kazkas nepatiko...nes jokiu isskyru negeru nera...
Man irgi kelis kartus taip buvo.. net kai nusijuokiau taip suskaudo
va po keliu dienu pas gydytoja, reiks paklaust ar cia nieko blogo
Loreciukas parašė:
cia ta sriubyte kad nepersileistum?
Nea,cia sriubyte persalus
salele2 parašė:
kokius vitaminus geriate .kokia jusu rutina
as geriu tik foli,kitu vitaminu negeriu,kai gine pasakys kad kazko truksta tada pradesiu gerti. Is viso nepatariama be reikalo gert vitaminus. Taip sake ir gine ir akusere kai buvau kursuose su pirmu nestumu. O rutinos gal nelabai butu galima pavadinti nes visa diena lakstau paskui mazaji
dziaugiuosi kad nedirbu tai galiu ir pietuku numigti
Sveikos. Vakar jau niekur nevaziavau. Vakare pavemiau ir uzmigau. Siandiena buvau pas savo daktara. Vaikelio sirdute plaka,paaugo nuo vakar dienos. Tik man placenta atsisloksnioja,puse tik laikosi.Tai negalima lenktis,sunkumu kilnoti,karsto vandienuko itt...ir kadangi as ciaudau tai gali buti priezastis,nes irgi kenkia. Reikia pasveikti.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai