neringa2 parašė:
kaip tu jautiesi po membrane sweep?
Siek tiek teplioja, nakti buvo skausmai kas 12 min, bet praejo. Jei iki penktadienio nepagimdysiu, sake, vel gales padaryt
neringa2 parašė:
kaip tu jautiesi po membrane sweep?
Siek tiek teplioja, nakti buvo skausmai kas 12 min, bet praejo. Jei iki penktadienio nepagimdysiu, sake, vel gales padaryt
Mile Ro parašė:
Auksiniai zodziai , kad nereikia kitu istoriju pritaikyt sau![]()
Klausykit o jum nesvaiksta galva ? man jau atra diena taip stipriai uzeina rytais .. o paskui vel nieko lyg ir normaliai .. kazi koks velnias cia uzejo ...
Del galvos svaigimo del sventos ramybes pasidaryk slapimo tyrima. Nes jei skauda galva ir raibuliuoja akyse gali buti Preklampsijos pozymis. Bet manau cia siaip i gala galvyte popa
spaudimas gal biski pakiles ir tiek
praeis ;)
Sveikinu visas naujas mamytes
Baltai pavydziu kad jau supuojate savo
O man tai jau irgi ir isterija ir asaros ir nezinau net kas... Jei iki antradienio mano rubuiliukas neislys tai skatins gimdyma.. Kazkokia depresija apniko... vaziavau i miesta ziuriu vien vezimai visur vaiksto
Toks pavydas uzejo. Ir kalbu su pilvuku,prasau kad jau islistu,bet neklauso jis manes
Vyras jau skundziasi kad as niurzga pasidariau. Kaip kovoti su tuo laukimu?
Beje,cia kas del
svorio tai maniskis sake tikrai bus 4 kg
ir gine sake : ,,nu mama,pasiruosk stumt!"
secijust parašė:
na kaip sekasi gal jau pradzia?![]()
nu kol sedziu tai nieko nejauciu, o kai vakstau tas dygliavmas karojasi
vylele parašė:
Siek tiek teplioja, nakti buvo skausmai kas 12 min, bet praejo. Jei iki penktadienio nepagimdysiu, sake, vel gales padaryt![]()
O tai kiek kartu jie tau ruosiasi daryti iki skatinimo?
neringa2 parašė:
O tai kiek kartu jie tau ruosiasi daryti iki skatinimo?
Net neisivaizduoju. Buvau poliklinikoj pas savo midwife siandien, papasakojau apie ta sweepa, tai sake, kad penktadieni ateis i namus spaudimo man pamatuot ir jei noresiu dar karta padarys. Siaip daugiau vizitu jokiu nepaskyre, tik ligoninej uzregistravo 22dienai Labor Induction. Tai tada jau bus 12 dienu po termino ir skatins tikriausiai.
vylele parašė:
Net neisivaizduoju. Buvau poliklinikoj pas savo midwife siandien, papasakojau apie ta sweepa, tai sake, kad penktadieni ateis i namus spaudimo man pamatuot ir jei noresiu dar karta padarys. Siaip daugiau vizitu jokiu nepaskyre, tik ligoninej uzregistravo 22dienai Labor Induction. Tai tada jau bus 12 dienu po termino ir skatins tikriausiai.
o kaip pati jautiesi? kaip galvoji isvaiksciosi iki 22 dienos?
Eckaja parašė:
o kaip pati jautiesi? kaip galvoji isvaiksciosi iki 22 dienos?![]()
Iki 22 neistempsiu. Siaip vis galvojau, kad anksciau bus nei terminas, bet va pasirodo, kad klydau
Aisku, dar tik 2 dienos praejo, bet vistiek norisi greiciau
O siandien is vis visi kaip skeriai puola, kad gymdyciau, tais 12 apsesti
milagra_ parašė:
Sveikinu visas naujas mamytesBaltai pavydziu kad jau supuojate savo
O man tai jau irgi ir isterija ir asaros ir nezinau net kas... Jei iki antradienio mano rubuiliukas neislys tai skatins gimdyma.. Kazkokia depresija apniko... vaziavau i miesta ziuriu vien vezimai visur vaiksto
Toks pavydas uzejo. Ir kalbu su pilvuku,prasau kad jau islistu,bet neklauso jis manes
Vyras jau skundziasi kad as niurzga pasidariau. Kaip kovoti su tuo laukimu?
![]()
Beje,cia kas delsvorio tai maniskis sake tikrai bus 4 kg
ir gine sake : ,,nu mama,pasiruosk stumt!"
![]()
![]()
Nusiramink, nera ko bijoti to skatinimo, laseline pastatytis, i vena kateriuka ir viskas po truputeli prasides
Pajausi lengvus saremius, jie nuo skatinimo pasidarys reguliasni...Jei paciai vanduo nenubegs tada prakirps tau juos, as net nejutau, ikiso kazkoki ilga kabliuka ir pradure. Kvailiausia tai, kad man liepe nieko ryte nevalgyti, tai ka jus manote, visa diena nieko negavau ir tik kita ryta gavau krosona ir stikline sulciu
Nezinau kaip butu jei viskas butu buve kitaip, bet as labai dziaugiausi savo skatinimu...jokiu nervaciju, pasiruosiau, koju nagus nusilakavau, nusiskutinejau, vienu zodziu buvau pasiruosus kaip i baliu
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai