Rūtelėlė parašė:
vėl prasideda žaidimaitaip ir toliau
![]()
kazkam ryskiai nepatinki ,Rutele
Rūtelėlė parašė:
![]()
Rūtelėlė parašė:
![]()
As irgi gal gausiu minusa,bet juokinga...
lolu parašė:
na, ką padarysi
aš ne auksinė moneta, kad visiems patikčiau
daivuskiux parašė:
Motiejus pusryciu beveik nevalgo,tai kaip minejau duodu jogurto. O nakciai,kai matau,kad ima zirzti,einame maudytis,tada pavalgo mp,pasivarto,palaipioja,atsiseda,at…
Oi vargelis su tais laipiojimais ir vartymais kai laikas miegot... O miega atskirai ar kartu su jumis?
Mes pusryciam irgi valgome ivairias grudines koses, kartais buna vaisiai su jogurtu, kai manes nebuna, tetis maitina, o miega Paulina tik savo lovyteje, migdau ja, nes pati neuzmiega, jei neuzmiega ant papuko, tai padedu ja ant sulanktytos paklodes, ja ant keliu ir paliuliuoju kokias kelias min, jei nori miego, greit nulusta, arba pasiguldau salia saves, tada ilgiau uztrunka migdymas, teisingiau pati uzmiega, bet ilgai dar mane rakineja
o siand isvis rekia puse dienos, beveik nieko nevalgo, nemiega visai, neisivaizduoju kaip nakciai uzmigs....
siandie sstovedama nukrito, aisku susimuse galvyte, bijau kad gal galvyte skauda... tikiuos nesusitrenke stipriai..
ademona parašė:
Mes pusryciam irgi valgome ivairias grudines koses, kartais buna vaisiai su jogurtu, kai manes nebuna, tetis maitina, o miega Paulina tik savo lovyteje, migdau ja, …
Tu kiek pamenu dar vis pati maitini... o kaip ji nakti ismiega savo lovytej? Daug kartu keliasi?
Nes maniske, pvz., nuluzo siandien 8 vakaro, o iki 9 (pas mane dabar 9 vakaro) jau 2 kartus kelesi... Tenka man ja pas save i lova imti kai jau guluosi, tada kelias valgyt 1-2-3 kartus, o kol pasiimsiu i lova, taip ir kelinejasi pastoviai...
Sermuonelis parašė:
Tu kiek pamenu dar vis pati maitini... o kaip ji nakti ismiega savo lovytej? Daug kartu keliasi?
maitinu dar vis, niekaip neapsisprendziu nutraukt...
jau buvo pries kelias savaites iejus i ritma, tai kelesi tik viena karta 4val pavalgyt, ir toliau iki ryto, bet paskui po tridienes karstines viskas ziauriai susimaise, dar ir dantukai lenda, tai buna daba visko, ir kas valanda keliasi, ir kokius 3 kartus ar daugiau, pirma nakties puse nerami buna, tenka daugiau palakstyt pas ja, paskui jau privalgo ir lusta iki ryto, atsikelia 7 ryto, tai pasiimu paas save, tada iki 9ryto miegam.
Sermuonelis parašė:
Oi vargelis su tais laipiojimais ir vartymais kai laikas miegot... O miega atskirai ar kartu su jumis?
Kartu visi trys... Lovelej jam lyg adatos i subiniuke durtu!
Rūtelėlė parašė:
na, ką padarysiaš ne auksinė moneta, kad visiems patikčiau
![]()
Ai, maziausiai reikia kreipti i tokias veplas demesi... Gal kazkam demesio trukumas...
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai