egliosha klp parašė:
as noriu i juros svente, bet vyras manes sake neleissakau nu leisk paskutini karta ant karuseliu pasisupt
![]()
Egliosha, o kaip tau?ar tavo mazylis tebesedi?ar yra paskirta CP data?
egliosha klp parašė:
as noriu i juros svente, bet vyras manes sake neleissakau nu leisk paskutini karta ant karuseliu pasisupt
![]()
Egliosha, o kaip tau?ar tavo mazylis tebesedi?ar yra paskirta CP data?
spardosi vis dar apacioj
ketvirtadieni eisiu pasiimti siuntimo i patologini, tai net nezinau, ketvirtadieni popiet gal nuvaziuosiu kad apziuretu ir nusprestu, dar su gine pasitarsiu. o gal tik penktadieni vaziuosiu ir ziures ka su manim daryti ir kada. manau kita savaite operuos
RUTELE83 parašė:
Labas Vita,ar negimdai dar?Jauciu nori sudalivauti dar Juros sventeje
![]()
kaip ir noreciau
bet jau net kaimynai ir laikrodis vietoj"- tik tak"" sako kada kada kada...sako +/- 2 sav yra norma, tad iki 14d tureciau pagimdyt
Vita Klaipeda 2012.08.02 parašė:
kaip ir noreciaubet jau net kaimynai ir laikrodis vietoj"- tik tak"" sako kada kada kada...sako +/- 2 sav yra norma, tad iki 14d tureciau pagimdyt
![]()
tai kaip vis del to nusprendei gimdyti?
Renatė Klaipėda 08-27 parašė:
tai kaip vis del to nusprendei gimdyti?
noreciau cp, bet dr sako kad cia ne nuo jos priklauso. niekam mano nuomone ziuriu neidomi.. tad belieka laukt kada lialka pati pasibels i si pasauli
egliosha klp parašė:
spardosi vis dar apaciojketvirtadieni eisiu pasiimti siuntimo i patologini, tai net nezinau, ketvirtadieni popiet gal nuvaziuosiu kad apziuretu ir nusprestu, dar su gine pasitarsiu. o gal tik penktadieni vaziuosiu ir ziures ka su manim daryti ir kada. manau kita savaite operuos
o kazin pagal ka parenkama data ,kada operuos, tai juk vis del to bus vaikelio gimtadienis.
o kazin pagal ka parenkama data ,kada operuos, tai juk vis del to bus vaikelio gimtadienis.
jei vaikiukas sedi ar del kitu priezasciu numatoma planine operacija pries savaite numatyto termino
Vita Klaipeda 2012.08.02 parašė:
jei vaikiukas sedi ar del kitu priezasciu numatoma planine operacija pries savaite numatyto termino
pries????turi galvoje,jei mano data yra 08-27, tai operacija darytu 08-20???
pries????turi galvoje,jei mano data yra 08-27, tai operacija darytu 08-20???
man bent taip gine sake
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai