bubu21 parašė:
aha paghaliau, bent turesiu laiko mokslams. blemba ir kaip tik geguze birseli sesija![]()
tikiuosi i suola tilpsiu,nebus per egza destytojau as netelpu
![]()
Prajuokinai
sėsi i dėstytojo vietą
bubu21 parašė:
aha paghaliau, bent turesiu laiko mokslams. blemba ir kaip tik geguze birseli sesija![]()
tikiuosi i suola tilpsiu,nebus per egza destytojau as netelpu
![]()
Prajuokinai
sėsi i dėstytojo vietą
bubu21 parašė:
oho, na ir gerai reik ir leliuka palepint![]()
Aš šnd besotė, eina sau
Meadow parašė:
Prajuokinaisėsi i dėstytojo vietą
![]()
aha man ir is vienos puses juokinga, o is kitos graudu
nenoreciau per egza viena pries auditorija sedet dar su pilvu ir salia destytoju
bubu21 parašė:
aha man ir is vienos puses juokinga, o is kitos graudu![]()
nenoreciau per egza viena pries auditorija sedet dar su pilvu ir salia destytoju
![]()
![]()
![]()
nesinervuok,viskas bus gerai
tilpsi į suolą
Labas vakaras, merginos
.
Kaip smagu tau, bubu21, kad jau išeisi pailsėti...
O aš šiandien turėjau netikėtą pokalbį su viršininku, prispaudė mane, kaip reikalas
.
Kada aš turėčiau darbdaviui pasakyti, kokiam laikotarpiui eisiu į dekretines?
Esu pasimetusi, dar niekaip nenusprendžiu...
.
O šiandien taip netikėtai jis mane pasikvietė ir liepė įvardyti, kuriam laikui išeisiu, aš ir leptelėjau, kad vieniems metams... Nors dar tiksliai nežinau, juk pirma pagimdyti reikia...
Dar negana to, klausdamas, bet tuo pačiu jau pasakydamas, kaip ir teiginį, jog jei gerai jausiuosi, tai turbūt galėsiu dirbti nors ir iki paskutinės dienos
. Užmušė mane ši frazė... Jis įsivaizduoja, kad, tikriausiai, ir gimdyti išvažiuosiu tiesiai iš darbo vietos
.
Kažkaip nuliūdau... Aš jau ir dabar net grįžusi namo vakarais dirbu beveik kiekvieną dieną... Tuoj man ''beterkės'' sustos...
Gėlytės parašė:
Labas vakaras, merginos.
Kaip smagu tau, bubu21, kad jau išeisi pailsėti...
O aš šiandien turėjau netikėtą pokalbį su viršininku, prispaudė mane, kaip reikalas
.
Kada aš turėčiau darbdaviui pasakyti, kokiam laikotarpiui eisiu į dekretines?
Esu pasimetusi, dar niekaip nenusprendžiu....
O šiandien taip netikėtai jis mane pasikvietė ir liepė įvardyti, kuriam laikui išeisiu, aš ir leptelėjau, kad vieniems metams... Nors dar tiksliai nežinau, juk pirma pagimdyti reikia...
Dar negana to, klausdamas, bet tuo pačiu jau pasakydamas, kaip ir teiginį, jog jei gerai jausiuosi, tai turbūt galėsiu dirbti nors ir iki paskutinės dienos. Užmušė mane ši frazė... Jis įsivaizduoja, kad, tikriausiai, ir gimdyti išvažiuosiu tiesiai iš darbo vietos
![]()
.
Kažkaip nuliūdau... Aš jau ir dabar net grįžusi namo vakarais dirbu beveik kiekvieną dieną... Tuoj man ''beterkės'' sustos...
![]()
bet tai koks jis ziaurus
kaip taip negali suprast, net nezinau. taigi reik ir pasidziaugt savo nestumu paskutiniais men. jam lengva teigt, kad griztum po metu, bet pagalvojus jetus kaip toki mazuliuka metuku palikt
lolu parašė:
Mes vaziavom arbuzo pirkti ir negavombaisiai susibiesinom su vyru. Baranku prisipirkom su sokoladais ir grizom
![]()
Aš gal ryt atrasiu arbūzą
nes ir norėčiau.
bubu21 parašė:
bet tai koks jis ziauruskaip taip negali suprast, net nezinau. taigi reik ir pasidziaugt savo nestumu paskutiniais men. jam lengva teigt, kad griztum po metu, bet pagalvojus jetus kaip toki mazuliuka metuku palikt
![]()
Man ir mintyse sukasi mintis, kad jis dar, tikriausiai, per mažas būti paliktas, kad ir močiutei, nesvarbu...
Gėlytės parašė:
Man ir mintyse sukasi mintis, kad jis dar, tikriausiai, per mažas būti paliktas, kad ir močiutei, nesvarbu...
Matyt nenori geros darbinikės paleisti..Bet juk galėtu suprastii,kad būsi mamytė..ir tau reik tikrai pasidžiaugti savo nėštumu..
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai