jaciutedovile60 parašė:
tik man keista kad pati daktare man to nepasiule, nes kaimynka mano su tokiais simptomais ligononej gulejo
dabar gyd.pacios,kaip is menulio ismestos..
jaciutedovile60 parašė:
tik man keista kad pati daktare man to nepasiule, nes kaimynka mano su tokiais simptomais ligononej gulejo
dabar gyd.pacios,kaip is menulio ismestos..
jaciutedovile60 parašė:
na jo mazai normaliu dabar yra![]()
man tai aplamai nesake kuriam laikui reikes magni gert,nes jei per ilgai po to kakleli uzcementuosiu
juokas juokais,bet nesuprasi kartais...
wildaiva parašė:
man tai aplamai nesake kuriam laikui reikes magni gert,nes jei per ilgai po to kakleli uzcementuosiujuokas juokais,bet nesuprasi kartais...
man r nesake iki kada tai menesiui dar nusipirksiu ziuresiu ar geres ar nelabai man tie spazmai
jaciutedovile60 parašė:
man r nesake iki kada tai menesiui dar nusipirksiu ziuresiu ar geres ar nelabai man tie spazmai![]()
Man padejo magnis,nors neskanus gert,bet padejo
jaciutedovile60 parašė:
na bet man pastoviai tempe spazmuoja raumenis aisku sakusmas nera didelis kentet galiu bet ziuresiu jei umes tai pati nuvaziuosiu iki priimamajoir plius placent…
Labas, va matai kaip tau panasiai, kaip man. Tik man niekas nesake apie magni. Man po keliones i Lietuva ir tikriausiai prisitampiau su pirmagimiu (sunkus jis), tai pilvas spazmuodavo ir per echo sake, kad placenta zemai. Tai dabar maziau mazuli kilnoju, vis vyrui sakau, pakelk, pasodink ir t.t. Po kokiu 3 dienu jau atsigavau ir pilvas nebespazmuoja. As jau irgi apie magni vis pagalvodavau, bet dar palauksiu.
atilojka parašė:
Labas, va matai kaip tau panasiai, kaip man. Tik man niekas nesake apie magni. Man po keliones i Lietuva ir tikriausiai prisitampiau su pirmagimiu (sunkus jis), tai…
Na tai tau bent tik gerai, nes man visa praita savaite ir dar dabar tas pats s... nors magni visa menesi geriau nelabai jis man padeda, ziuresiu pirksiu si karta gal ta disporal magni gal labiau pamacis, jei ne i ligonine vaziuosiu
jaciutedovile60 parašė:
as ne gerema pirkau o tabletem tai galvoju si karta gal geriau disporal taip jis lyg vadinasi gert magni gal geriau pasisavins![]()
Jo,disporial geriau pasisavina,ji gert geriau,man vaistinej sake tuo paciu metu,tai va,12 h taisysiuos irgi
9 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai