Dalyt parašė:
agam...as negalecia ir lektuvu skrist, nes man visada mmm prasideda, arba kita diena,zodziu o tai susije ir su nestumu kaip gimda reaguotu
ne ne as tai nerizikuociau
ka veiki mamule?
kaip nuotaikos?
Dalyt parašė:
agam...as negalecia ir lektuvu skrist, nes man visada mmm prasideda, arba kita diena,zodziu o tai susije ir su nestumu kaip gimda reaguotu
ne ne as tai nerizikuociau
ka veiki mamule?
kaip nuotaikos?
Mamyte gruodis parašė:
ne ne as tai nerizikuociauka veiki mamule?
kaip nuotaikos?
ai biski pasitaise nuotaikikes, suvalgiau darzoviu su mesos gabaliukais, salotos be padazo, su aliejuku
matavaus paltuka, darosi ankstokas,jis nestukinis, juodas, striuke dar turiu, ja sese atidave-pilka, ji man nelimpa, ziurineju intike po portalus gal atrasiu ka nelabai brangaus, nes jau sia vsara norejau but daili, per daug jau isleidau jauciu
ka mamuks?
Mamyte gruodis parašė:
ne ne as tai nerizikuociauka veiki mamule?
kaip nuotaikos?
As va issimauzdziau ... Tai pilvuka maudzia tempe, tas vaikas isprotejas mano snd
o tu ka veiki?
dar nupirkau sest savo busimam krikstasuniui sita reikala www.vaikiskosprekes.lt/fisher-price-mokomasis-suniukas?gclid=CM_xp9r717kCFQOW3godjX8ARQ tai zaidziu snd su juo, snd jam metai ir prisimenu kaip meldemes kad isgyventu sitas lelius...
Dalyt parašė:
ai va uzsisakiau snd antklode mazyliui, lauksiu ryt kurjeriotai visai bus smagu apciupinet
Kokia?
Dalyt parašė:
ai biski pasitaise nuotaikikes, suvalgiau darzoviu su mesos gabaliukais, salotos be padazo, su aliejukumatavaus paltuka, darosi ankstokas,jis nestukinis, juodas…
as nagucius nulakavau,laukiu kol nudzius:)) na gerai kad nuotaikos pakilo
as manau savaitgali varysiu vezimeli pirkti
jetau as dar laukiu savo princo,dirba vargsas pinigelius kala
Dalyt parašė:
ai va uzsisakiau snd antklode mazyliui, lauksiu ryt kurjeriotai visai bus smagu apciupinet
bet kad anklodes iki metuku nereikia nea? sako iki metu deda leliukus i ta sleeping bag, nu maza as zinove bet cia sese mano patareja
Dalyt parašė:
ai biski pasitaise nuotaikikes, suvalgiau darzoviu su mesos gabaliukais, salotos be padazo, su aliejukumatavaus paltuka, darosi ankstokas,jis nestukinis, juodas…
Megink ziuret manodrabuziai.lt ten buna neblogu daiktu
as esu ir pardavusi ir pirkusi is ten
Smice parašė:
As va issimauzdziau ... Tai pilvuka maudzia tempe, tas vaikas isprotejas mano sndo tu ka veiki?
nu mano mazyle rami, tik rytais ir vakarais pasispardo:)) as grazinuos, naguciai sutvarkyti,db antakius dazysiu:))
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai