Deimi parašė:
Kaip mamytes zadat savo mazylius parsivest is ligoinines? ta prasme ar pirkot koki vokeli ar ne?![]()
jokio vokelio nepirkau, i auto kedute, uzklosiu apkloteliu ir gerai bus
Deimi parašė:
Kaip mamytes zadat savo mazylius parsivest is ligoinines? ta prasme ar pirkot koki vokeli ar ne?![]()
jokio vokelio nepirkau, i auto kedute, uzklosiu apkloteliu ir gerai bus
Raminta Andrius parašė:
Labukas![]()
Labuka
mes jau buvom pas gydytoja siandien, sake viskas cia tvarkoi ir normalu:)) Jau musu kaklelis ruosiasi dydziajam darbui , tai jau gali ivykti bet kada...tai sake po truputi ruostis
pilnai tikiu, kad ne as viena pergyvenu kaip viskas praeis, pac procesas, gimdymas
tai su vyru ruosiames moraliskai
ingrida1411 parašė:
jokio vokelio nepirkau, i auto kedute, uzklosiu apkloteliu ir gerai bus![]()
pas mus tai mociutes paselo
sake, nepergyvenk viska mes suorganizuosim
tai jau mus mociutes pasitiks is ligonines
Edita 9 parašė:
Labukames jau buvom pas gydytoja siandien, sake viskas cia tvarkoi ir normalu:)) Jau musu kaklelis ruosiasi dydziajam darbui , tai jau gali ivykti bet kada...ta…
Tuo pačiu dar kartelį mane nuraminai
Džiugu, kad viskas gerai, kad pamažu ruošiasi mūsų kūneliai DIDŽIAJAM DARBUI
Tik va tas KADA, tai vistiek neramina
Ir dvi savaites galim trukti, kol prisiruošim...
O morališkai ruoštis tai jo, reikia, tik sunku viagi suprasti, kad TUOJ TUOJ BŪSIME TĖVELIAIS
Raminta Andrius parašė:
Tuo pačiu dar kartelį mane nuraminaiDžiugu, kad viskas gerai, kad pamažu ruošiasi mūsų kūneliai DIDŽIAJAM DARBUI
Tik va tas KADA, tai vistiek neramina
Ir …
Pilnai sutinku
svarbiausia kad ne tik musu bet ir kitu mamuku leliukai butu sveiki ir kad mamytems visoms butu gerai
o i ta klausima KADA atsakys jau pats lialiukas, jis pats nuspres kada galima svesti jo gimimo diena
-RaMi- parašė:
merginos, gal esat pirkusios naktinius maitinanciai. nusiziurejau is internetines o
kiek esu buvusi gariunuose tai kazkaip akies nepatrauke manes tokie naktiniai marskinukai, neuzklupau
zinau tik tiek kad paprasti marskinukai su chalatu nescioms ir kad nupiestas lialiukas kainuoja 90lt
lauriuXieee parašė:
ar nera guzeliu?![]()
gal ir taip, stebek ar nera temperaturos, bet del viso pikto paskambink savo ginei, kad pakonsultuotu. jei pakliltu temperatura vadinasi gali prasidti uzdegimas.
Edita 9 parašė:
kiek esu buvusi gariunuose tai kazkaip akies nepatrauke manes tokie naktiniai marskinukai, neuzklupauzinau tik tiek kad paprasti marskinukai su chalatu nes…
dekui uz atsakyma, tada gal neveta ten grustis... maciau kad ten tokiu yra, bet paskutiniu metu ten kainos kaip parduotuvese. jei spesiu, nuvaziuosiu i 9menesiai, ten yra nebrangiu. nors su pirmu issiverciau ir be spec. marskineliu
-RaMi- parašė:
merginos, gal esat pirkusios naktinius maitinanciai. nusiziurejau is internetines o
Sveika pirkau naktinukus maitinimui kalvariju turguje beric 20lt sumokejau...
pirkau tik i ligonine nes namuose niekad nemiegu su naktineis tik su pizamytem
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai