Pasidalinkit, kaip miega jūsų mažiuliai naktį. Maniškis tai kai užmiega (apie 19.30 - 20 val.), numiega valandžiukę, o tada prasideda... Verkia, pyksta, supu supu, atrodo, jau užsupau, tik dedu į lovytę - vėl verkt. Vakar net palikau kelioms minutėms, galvoju, gal reikia vaikui išsiverkt. Tai vienas paliktas iš viso ne verkė, o tiesiog rėkė, klykė. Jau pavyksta užsupt, tai pusvalandukas ir vėl rėkimas. Ir taip iki jis prisišaukė mane į lovą (apie 23 val.). Tada ramutėlis, patenkintas, kad savo pasiekė...
Ką daryt?
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

irgi pasitaiko, jei per anksti padedu i lovyte, jei neuzmigus normaliai, tada keliasi ir viskas
tada vel imu ant ranku ir migdau, reikia daaug kantrybes
bet kai uzmiega ir nusisypso
visi sunkumai isnyksta
pasidalinsiubir aš savo mažylės miegojimu, mes apie 21.00 einam gult ir iki 22.00 jau užmiega, būna prabunda apie 00.00, duodu papą ir vėl miega, tada būna prabunda apie 05.00 ir vėl duodu papą ir ta jau miega iki 08.30, keliamės, pažaidžiam(aš papusryčiauju) ir apie 10.30 eina vėl miegot, būną pamiega valandą, būna daugiau ar mažiau, tada valgo daržovienę, pažaidžiam ir vėl apie 13-14 val eina miegot, pamiega apie valandą, vėl žaidžiam ir tada apie 18-19val vėl miegot, pamiega pusvalanduką ir vėl žaidžiam, o tada jau ateina 21.00 ir gulam nakčiai