emiliukas08 parašė:
hm,manau arbatelems reikia isigyti ar taip ar taip toki daikta (...) nes gi is krano nei arbateles nei tfu tfu misinuko neuzpilinesiu...
svarbu kad butu virintas vanduo
emiliukas08 parašė:
hm,manau arbatelems reikia isigyti ar taip ar taip toki daikta (...) nes gi is krano nei arbateles nei tfu tfu misinuko neuzpilinesiu...
svarbu kad butu virintas vanduo
Torri parašė:
As viska avento naudojau, tai po siai dienai kaip nauji. Gal mikrobange stipresne kokia.
mes irgi viska avento naudojam tai iki siol kaip nauji, nuo pirmagimes liko tai nereikes pirkti daug ko
Bela24 parašė:
As tai isejau atostogu pries pat dekreta, nes mano darbas ant koju po 12 val, sukies sukies ratu, tai pragaras kenteti skausmus ir visokius nepatogumus darbe![]()
Man dekretines prasides tik rugpjucio 29d. likus 3 sav iki vaikiuko atejimo. nuo kitos savaites iki rugsejo 1 atostogausiu, paskiau ant biuliotenio busiu 29 dienas ir viskas.( kadangi mano darbas stovimas tai turiu dabar jau 50 % darbinguma). o del vemimo manau kad normalu jei viena diena tik pykina taip. Man nesenai buvo, kad nuo galvos skausmo vemiau..
Camel parašė:
Nezinau kas cia ir man pasidare su tuo tustinimusi,ir daug darzoviu ir vandens geriu ir vaisiu niekas nepadedanet forlaxo 3pakelius per diena isgeriau ir niek…
Mano didziausia problema tustinimasis... viena ryta net nepaejau tesiogine ta zodzio prasme is skausmo,issigandau nes is pat pradziu nezinojau nuo ko taip skauda. nuveze vyras pas daktare is karto, tai pasake kad nuo viduriu uzkietejimo cia. Israse miltelius kurie nelabai padejo man tad ju nenaudoju daugiau, bet naudoju zvakutes. siaip man asmeniskai tresnes pradejo padet
o vandens labai daug geriu, darzoviu valgau, vaisiu tai man nepadeda irgi.
orka115 parašė:
Mergaitės, kada planuojat išeit i dekretą? ar prieš jį eisit atostogų? nes mano vadovė nenori duoti naujų darbų, o sedėt veltui irgi nėra prasmės - tai liepia imt a…
as jau 3m bileteni paskui pasiemiau atostogas o kam jas prarast o i dekreta iseisiu rugpjucio1d bet as .nesupratau ten sodroj kaip jas jas skaiciuojas taip iseisiu su dvyniukais 7.5 men tai man nenormaliu
dvynes andzela ir adrija parašė:
as jau 3m bileteni paskui pasiemiau atostogas o kam jas prarast o i dekreta iseisiu rugpjucio1d bet as .nesupratau ten sodroj kaip jas jas skaiciuojas taip iseisiu …
Tai dekretas visoms vienodu metu buna, nuo 30nestumo savaites. O atostogas galima naudot, galima ne, jos niekur nedingsta.
orka115 parašė:
Mergaitės, kada planuojat išeit i dekretą? ar prieš jį eisit atostogų? nes mano vadovė nenori duoti naujų darbų, o sedėt veltui irgi nėra prasmės - tai liepia imt a…
As I atostogas iseinu rugpjucio 17 o rugsejo 27 I dekreta tad jau skaiciuoju dieneles
AiraP parašė:
Mano didziausia problema tustinimasis... viena ryta net nepaejau tesiogine ta zodzio prasme is skausmo,issigandau nes is pat pradziu nezinojau nuo ko taip skauda. n…
ar bandet kivius valgyti? nes man su pirmu buvo uzkieteje,tai vjie labai gerai padejo
o dabar kazkaip per daug problemu neturiu
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai