djtropice parašė:
manes irgi nebemusa, labiau svelniai pavarineja i viena i kita puse, pusle dar kokia patrypia ir viskas![]()
tai jums pasiseke.. mane dauzo kaip reikalas.
isiremia kur taip stipriai kad net skauda..
djtropice parašė:
manes irgi nebemusa, labiau svelniai pavarineja i viena i kita puse, pusle dar kokia patrypia ir viskas![]()
tai jums pasiseke.. mane dauzo kaip reikalas.
isiremia kur taip stipriai kad net skauda..
Cukranendrė parašė:
tai jums pasiseke.. mane dauzo kaip reikalas.isiremia kur taip stipriai kad net skauda..
pas mane kazkas svelnaus auga, turbut kai gims atsiimsiu uz ramu nestuma
djtropice parašė:
pas mane kazkas svelnaus auga, turbut kai gims atsiimsiu uz ramu nestuma![]()
Mano pirmasis nestumas buvo labai ramus irgi sakiau nu gims atsiimsiu, bet koks nestumas toks ir sunelis labai ramus niekada nebuvo bedu su naktiniu miegu su dantu dygimu ar diegliukais kartais galvoju kur tas vaikas kad tokia tyla o jis sau tyliai zaidzia kaladeles stato nu auksinis vaikas ;) uztat sis musasi skriaudzia kaip ismano sakau na va turim angeliuka gims ir velniukas
As tai nepasakyciau kad lb walgyt noreciau ar daug walgyciau. Beto i nestumo pabaiga spyriai suminksteja ar kaip pawadint nes waisiukas toks didziulis, kad jam maziau wietos jau. Su berniuku nestumas ramus kaip ir sis irgi budawo ramios naktys ir netrumpai maitinau ir dantukai dygo ramiai
gitali777 parašė:
Na va gryzau is ligonines sake jei nubeks vandenia sugryzti![]()
O ka dar sake?isskyros tos tikrai kamstis? Idomu labai ko tiketis nes viskas pirma karta
giedrim parašė:
ačiū visomso dar sakykit kurios čia esate iš Klaipėdos? galvoju gal dar ir susitiktumėm ligoninėj
aš pirmą tai pernešiojau savaitę, tai teko patologiniam pag…
As irgi is Klaipedos
bet mano terminas spalio 17d, gal su kuonors ir sutaps laikas
Aulerija parašė:
As irgi is Klaipedosbet mano terminas spalio 17d, gal su kuonors ir sutaps laikas
![]()
As irgi is klaipedos, tai gal ir susitiksim
Neriukex parašė:
As irgi is klaipedos, tai gal ir susitiksim![]()
Aš irgi iš klaipėdos
mano terminas spalio 13
AgneGry parašė:
O ka dar sake?isskyros tos tikrai kamstis? Idomu labai ko tiketis nes viskas pirma karta![]()
Na kaip supratau cia kamstis bet jis tik dar po biski krinta man neiskrito visas. Sake laukti dabar kol vandenis nibeks ;) paziurejo leliuka sake viskas ok sirdele plaka nera reikalo skatinti palaike mane koki 1 su puse ant aparatu...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai