warliukas parašė:
as nieko pries neturiutik jie su charakteriu
![]()
mano vyras pvz avinas ir nesiskundziu
as zuvis sunus svarstykles kitas mergele ir dabar turesim zuviuka
warliukas parašė:
as nieko pries neturiutik jie su charakteriu
![]()
mano vyras pvz avinas ir nesiskundziu
as zuvis sunus svarstykles kitas mergele ir dabar turesim zuviuka
sveikos mamytes turiu toki klausima,....esu labai sunerimus nes jau kokias pora dienu labai silpnai jauciu savo mazylio judesiukus
ana savaite mazylis buvo labai aktyvus ir mano pilvelis tiesiog bangavo,guziukai buvo akivaizdziai matomi,lb pergyvenu ar viskas gerai...gal kuriai taip yra buve?
Deima.n parašė:
o tu i koki vaiskciojai? plaukimas labai gerai, gimdymas sako buna lengvesnis..tai isejus i dekreta planuoju lankyt![]()
TAIP. baseinas labai gerai ir labai patiko man, bet dėl odos pergyvenu, na dar pasitarsiu su gine penktadienį
o aš vaikščiojau į Elektrėnų baseiną.
vredzina parašė:
Nuwaziuok ir pasitikrink geriausiai
matai nesenai pries kelias dienas gryzau i Lt,sakau gal kelione maziuka nuvargino,snd su gyd kalbejau klausiau,gal skanuka padarytu,kad isitikinti ar viskas gerai,sako o kam reikia skano jug viskas gerai...gulinekam su vyru ir galvojam,kad muasu mazasis ne toks aktyvus kaip pries kelias dieanas,kadangi tai musu pirmasis vaikas,patirties neturim kaip kas,tai ir jaudinemes del kekvieno dalyko..
kojinyte26 parašė:
matai nesenai pries kelias dienas gryzau i Lt,sakau gal kelione maziuka nuvargino,snd su gyd kalbejau klausiau,gal skanuka padarytu,kad isitikinti ar viskas gerai,s…
pas mane irgi šią savaitę ramesnis, na bet svarbu juda, kažkaip gal poza kitokia leliukas pasisukęs ir mažiau jaučiasi
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai