monyk24 parašė:
Pasidalinkite savo zvakiu papuosimaisparduotuvese man tokie baisus tie sijonai tai net nzn ka daryti ar kur siuti
![]()
Esu nuziurejus vienus kurie visai ir nieko,nieko mandraus
bet gal irgi kaip sijonas

monyk24 parašė:
Pasidalinkite savo zvakiu papuosimaisparduotuvese man tokie baisus tie sijonai tai net nzn ka daryti ar kur siuti
![]()
Esu nuziurejus vienus kurie visai ir nieko,nieko mandraus
bet gal irgi kaip sijonas

Rikita parašė:
Aciu labaio as ismiegosiu po darbu veliau popietuka su vaiku ir pasiskaitysiu
![]()
va
p.s. galite klausimus ir atsakymus rašyti ant skirtingų spalvų popierėlių, jei neturite laiko karpyti pėdučių ir rankyčių :
Klausimai turi prasidėti žodžiais: ką reikia... kaip reikia..., o atsakymai turi prasidėti žodeliu - REIKKIA... ir gale pasirašyti, kas patarė, pvz.: Ką reikia daryti, kad vaikelis užmigtų? atsakymas: Reikia dėti šaltą kompresą, pasirašo: Raigardas
Apačioje pateikiu klausimų pavyzdžius, galite prikurti ir savo, tik nepamirškite naudoto nurodytų klausimų pradžios, kaip pateikiau viršuje.
Ką reikia daryti, kad vaikelis užmigtų?
Kaip reikia maitinti vaikelį nuo pusės metų?
Ką daryti, kad vaikelis atsirūgtų?
Kaip reikia maudyti kūdikį?
Kaip reikia daryti pieno mišinuką kūdikiui?
Kaip reikia lavinti vaikelio judesius?
Ką reikia daryti, kai kūdikis užspringsta?
Ką reikia daryti, kai kūdikio viduriai kieti?
Ką reikia daryti, kai kūdikis viduriuoja?
Ką reikia daryti, kai vaikutis karščiuoja?
Kaip reikia valyti vaikučio akytes?
Ką daryti, kad kūdikis neverktų?
Kaip reikia apmauti sauskelnes?
Kaip reikia migdyti kūdikį?
Ugnavija parašė:
Dar noriu pasitarti dėl šventinių pietų trukmės. Restoranas, kuriame norėtume švęsti, sutinka mus priimti tik trims valandoms, nes po mūsų bus kažkieno vestuvių puo…
Manau per akis
pavalgyt, pabendraut ir pasidziaugt tiek laiko tikrai uzteks
eimiki parašė:
Manau per akispavalgyt, pabendraut ir pasidziaugt tiek laiko tikrai uzteks
![]()
Pradedu galvoti, kad į laiką tilptume, bet gi darbuotojai ruoš restoraną vestuvėms mums dar tebūnant (ten bendra salė), bus nepatogu, jausis pasiruošimo šurmulys ir pan.
Ugnavija parašė:
Pradedu galvoti, kad į laiką tilptume, bet gi darbuotojai ruoš restoraną vestuvėms mums dar tebūnant (ten bendra salė), bus nepatogu, jausis pasiruošimo šurmulys ir…
Bet gal jie palieka laiko rezerva, pvz jus iki 3 o vestuves nuo 4, nemanau kad bus taip kad jus dar valgot o ateis jau jaunieji
monyk24 parašė:
![]()
As dar nezinau kaip atrodys musu zvakyte su papuosimu, nes kriksto mamayte labai noreji kaska nupirkti bet mes tiesiog nenorim kad jie islaidautu, bet labai prasesi tai sake nupirks zvakes su papuosimu, sake kazkur turgeli labai graziu mate
O del dovanos tai pakabukai, prijuostes tikrai nemanau kad tiks... Zinoma jei zmogus mesgta, domisi tuo tai kodel gi ne. Bet musu kriksta mamyte jaunatviska, grazi labai megsta ivairiausias grazias dovaneles pateiktas kitaip, labai myli musu vaikiuka tai kolkas galvoja sukasi mintis kad jei turetu patikti dovana su musu vaikiuko nuotrauk, kadangi gyvenam ne LT ir labai daznai jo nematys tai turetu prisiminima, bet puoduko su nuotrauka nenoriu dovanoti... tai dar daug abejoniu
o del kriksto tevelio tai manau kad jam bet kokia dovana tiks
sunkiau del kriksto mamytes
norisi tokios nuosirdzios dovanos. As galvoju gal koki paveiksliuka su vaiko peduciu inicialais ar rankyciu, net nezinau
musu krikstynos jau sekanti menesi tai reikia jau pradeti galvoti apie tai rimciau
o ar dovanosit seneliams kazka ? Jei taip tai ka ?
irsenyte parašė:
Bet gal jie palieka laiko rezerva, pvz jus iki 3 o vestuves nuo 4, nemanau kad bus taip kad jus dar valgot o ateis jau jaunieji
as ir pritariu, nemanau kad ten jie ruosis vestuvem kol dar kiti sveciai bus
kyskaa parašė:
sveikos, mes irgi planuojame rugpjuti krikstinti. tiesa pasakius man didziausias galvos skausmas vaikucio apredai.. tie tradiciniai kostiumeliai su beretukem manlab…
man ir tos beretes nepatinka
as noreciau linini kostiumeli, man su jais vaikuciai taip graziai atrodo
bet vyrui nepatika, sako vaikas labai kasdieniskai atrodo tai tikriausiai pirksim balta kostiumuku kelnytes, baltinukai, svarkelis ir kokia varlyte
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai