Sankcija parašė:
Na Va.
Manų košė
Liūdniausia būna kai tokių skirtingų dalykų nori vienu metu..
man jau ne kartą skrandis pyko po tokių nesąmonių prisivalgymo
Sankcija parašė:
Na Va.
Manų košė
Liūdniausia būna kai tokių skirtingų dalykų nori vienu metu..
brunette parašė:
Liūdniausia būna kai tokių skirtingų dalykų nori vienu metu..![]()
![]()
Aš po picos su jelapenai suvalgiau sureli. Skirtumas uzmusantis
bet kaip skanu Aina peklon!!!!!!
brunette parašė:
aš irgi nesiliauju stebinti save ir kitus savo noraissavaitgalį užsimaniau "bomžpakų" (tų užpilamų makarnų be jokios maistinės vertės), o šiandien grybų užsiman…
As irgi savaitgali nusipirkau ,,bomzsriubes,,;)a vdruk uzsimanysiu:)))
Sopfye parašė:
Tai blyn, nieko nebesuprantu.. Ketvietadieni man darys echo rauksle matuos, o sestadieniui uzrase genetini, tai vel echo?? O po sav vel pas gine, tai dar vienas ech…
Genetiniai tyrimai I trimestre, tai yra issamus vaisiaus tyrimas ultragarsu ir biocheminiai moters kraujo tyrimai.
Kad nebutu vien echo ant echo (jei to nenorite) tai pasikalbekit su medikais. Siaip tai nemanau, kad po genetiku praejus keliom dienom gine echo darys (jei viskas ok) As kiek pamenu is pirmo nestumo, tai genetikai nurode, kada reikia daryti sekancia echo ir po to jau gine tada ja ir atliko.
Siaip vis darbe ofise prasedadavau puse dienos, o dabar 3sav reikes po pilna diena, tai ar cia sutapimas ar cia kas, bet pradejo mausti nugara jau nuo 1d
Niekaip nesugalvoju, ka cia vakarienei pasigaminus, bet dabar taaaaiip braskiu uzsimaniau, kad negaliu. Nesulauksiu vyro, kol gris po 1,5 val. Vaziuoju braskiu ieskot
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai