lotosss parašė:
Jie labai astrus, gal nelabai nestumo metu...
Aš nėštumo metu valgau viską, va kai ateis laikas žindyt, gali tekt daug ko atsisakyti, o dabar mėgaukitės, mamos, kol galit
lotosss parašė:
Jie labai astrus, gal nelabai nestumo metu...
Aš nėštumo metu valgau viską, va kai ateis laikas žindyt, gali tekt daug ko atsisakyti, o dabar mėgaukitės, mamos, kol galit
Sopfye parašė:
O pirmasis genetinis tyrimas, kuri siuncia darytis ginekologe visoms buna vienodas? Cia is kraujo ar vel echoskopu?
siandiena man sake kad reikia psas akusere-ginekologe uzsirasyti, tai matyt echo bus.
Esu pati laimingiausia parašė:
Sveikos mergaites;)na ir noras siandiena pas maneuzsimaniau manu koses kurios nevalgiusi esu nuo vaikystes,su trintomis uogomis...ir aisku suvalgiau tik vie…
sian visa diena noriu sriubos
kokios rugstyniu ar zirniu
brunette parašė:
oj jelapenus aš irgi dievinutik nuo jų.. kaip čia gražiau pasakius... kitą dieną tualete degu pragare
![]()
![]()
Aš iki nėštumo prikirsdavau nezmoniskai,tai tualetas būdavo draugas Nr.1.
dabar po truputuka
Laimė-Laimė parašė:
siandiena man sake kad reikia psas akusere-ginekologe uzsirasyti, tai matyt echo bus.![]()
Tai blyn, nieko nebesuprantu.. Ketvietadieni man darys echo rauksle matuos, o sestadieniui uzrase genetini, tai vel echo?? O po sav vel pas gine, tai dar vienas echo?? Nebesuprantu
Sveikos mergaites;)na ir noras siandiena pas maneuzsimaniau manu koses kurios nevalgiusi esu nuo vaikystes,su trintomis uogomis...ir aisku suvalgiau tik vie…
aš irgi nesiliauju stebinti save ir kitus savo norais
savaitgalį užsimaniau "bomžpakų" (tų užpilamų makarnų be jokios maistinės vertės), o šiandien grybų užsimaniau, tai gaminsiu makaronus su pievagrybių padažu
Sopfye parašė:
Tai blyn, nieko nebesuprantu.. Ketvietadieni man darys echo rauksle matuos, o sestadieniui uzrase genetini, tai vel echo?? O po sav vel pas gine, tai dar vienas ech…
Tai ketvirtadienį kai eisit, pasiklauskit, gal viską per tą kartą ir sužiūrės
Sankcija parašė:
Mus tuoj iškels i "pasipykim". Neverta gi mamytes.
Siaubingai šalta lauke. Su striuke vaikščioti reikia. Aš Va atradau skanėstą. Jala…
Maniškis dievina Jalapenus
O aš šiandien lavai norėjau į Hesburgerį , vyras nuvežė
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai