Agnieska09 parašė:
Kruopytej parasykit...
Ačiū
parašiau Kruopytei
Agnieska09 parašė:
Kruopytej parasykit...
Ačiū
parašiau Kruopytei
Abra parašė:
Mes ir gi po genetinio tyrimo![]()
Atitinkam 12,1sav. Matavo sprando rauksle 1mm. Idemiai apziurejo sirdele, klausem.…
Sveikinu su puikiu tyrimu
Na merginos pas mane tokios naujienos, kad po pietu pradejo tepliot rusvai po to jau rausvai, o po dar poros ejimu i wc pasirode kraujo. Nuvaziavau i Antakalnio priimamaji, pasiziurejo, leliui viskas gerai, sirdute plaka, idelaiai atitinka dydis pagal mm 9 sav. ir 4d. Liepe gultis i skyriu del kraujavimo, bet negalejau nes mazosios neuvo su kuo palikti, taigi israse dufastono ir paleido namo ilsetis. Sako nekilnokit nieko sunkiai, sakau nekilnoji, tik dukryte 10,5kg
Tai va, prisibegiojau, prisilaksciau visur, dabar teks ramiau pabut. Taip kad pasisaugokit, nes labai gera savijauta ir perdetas energingumas kaip mano atveju visgi gali privesti prie tokios situacijos. Taigi toks tas mano "moralas"
Diluze parašė:
Na merginos pas mane tokios naujienos, kad po pietu pradejo tepliot rusvai po to jau rausvai, o po dar poros ejimu i wc pasirode kraujo. Nuvaziavau i Antakalnio pri…
Taip pasisaugokit
as vis norejau paklaust mamu kurios laukiasi ir turi vaiku iki metu ar nesunku? Ir ar planavot toki nedideli skirtuma?
Mano kleckui metai ir du menesiai, mes antro neplanavome, kelias dienas buvau pamiršusi išgerti KT
Bet nors ir neplanuotas, bet vaikelis labai laukiamas ir su vyru esame be galo laimingi, o ir vyresnėliui bus smagiau augti su sesute arba broliuku, kai amžiaus skirtumas toks nedidelis
Šiaip dienomis dabar labai traukia prie lovos, tai kai sūnelis miega pietų miego, dažniausiai ir aš šalia prigulu
Bet šiaip viskas puiku, jaučiuosi palyginus gerai, tad su vaiku kaip ir visada atsikeliam, žaidžiam, einam į lauką, pamiegam, niekas tapus nėščia nepasikeitė. Kol kas. Nežinau kaip bus kai pilvas bus didesnis, tuomet aišku bus jau šiek tiek sunkiau. Bet dabar tai ir aš kilnoju ir nešioju savo vaiką, nieko neskauda tai manau galiu sau tai leisti
Bet tikriausiai kai gims antras viskas apsivers aukštyn kojomis, reiks naujos rutinos ir pan. Jau ir vyro pagalbos daugiau reikės pabūti su didžiuoju. Bet visos mes juk mamos, todėl susitvarkysim su naujais iššūkiais. Neabejotinai
Junciukas parašė:
Mano kleckui metai ir du menesiai, mes antro neplanavome, kelias dienas buvau pamiršusi išgerti KTBet nors ir neplanuotas, bet vaikelis labai laukiamas ir s…
Lb dziaugiuos, kad jus gerai jauciates, o as vat lb blogai, tai galvoju kaip reiketu leliuku rupintis neisivaizduoju... o gal kaip tik zinotum, kad reikia ir viskas reikia keltis ir eiti
.As. parašė:
Lb dziaugiuos, kad jus gerai jauciates, o as vat lb blogai, tai galvoju kaip reiketu leliuku rupintis neisivaizduoju... o gal kaip tik zinotum, kad reikia ir viska…
Dabar dar gal ir neisivaizduojat, bet kai ateina toks metas, sukiesi. Jei nera kas padetu, tai ir keliesi. Mamos is meiles savo vaikui gali labai daug ka
atejus laikui, galesit ir jus
Agnieska09 parašė:
Mes jau senokai bendraujam per fb.cia kartais net nebesmagu uzsukt...tiek visko ismananciu ir zinanciu,kartais baisu net savo nuomone isreikst...
Fb grupė yra "Nėštukės ir mamytės", va ten tai pasireiškis viską žinančios ir išmanančios.. ten tokie kivirčai vyksta, kad kartais tikrai norisi išeit iš tos grupės, nes dauguma tiesiog naglai kiša savo nuomonę
Eina svilpt..., kaip gerkle skauda, nosis uzgulta
klinikose remontai vyksta, tai kai laukiau pas genetike, visur skersvejai... Siryt jau pasekmes
Merginos kurios sirgot persalimu, gydet druskuotu vandeniu ir ciulpiamom pastilem? Purskiu gerkle Tantum verde, bet padeda tik tam momentui
Reiks eit sodos ir ramuneliu pirkti...
Abra parašė:
Mes ir gi po genetinio tyrimo![]()
Atitinkam 12,1sav. Matavo sprando rauksle 1mm. Idemiai apziurejo sirdele, klausem.…
O kur jūs darėtės genetinius tyrimus? Nes dabar taip apie tą 3D echoskopą susimasčiau, jis įeina į genetikų apžiūrą ar papildomai gali pasiprašyti ir susimokėti jei aišku klinika turi?
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai