piene32 parašė:
Na jei buciau ziurejus kiek pritraukiu ir ar to kiekio uztenka mano vaikui privalgyt, tai butu jauciu mano vaikas iki to laiko badu numires. Pirma karta bandziau tr…
Aciu uz informacija, taciau ne viena moteris musu gimineje nemaitino, daktarai sako genai, per pora menesiu man pieno taip ir neatsirado, as net nerasiau jog pati ji nutraukiau, tiesiog dukryte istisai klyke o per tuos du men svori numete, kai daktarai pasake duot aptamili per menesi iskart priaugo svorio, as nesakau jog zinios blogai, as tik sakau jog yra 10 % moteru, deje, bet yra, kurioms pienuko taip ir neatsiranda, o priespienis bv, tokia viltis ruseno jog maitinsiu, deje
o dbr man priespienis jau 25 savaite naktim bega, vel viltis atsiranda jog gal maitinsiu si leliuka, nereikia manes mokinti, as ir pries 15 m viska dariau ir dbr darysiu viska jog maitinciau o kai nebus galimybes but sale 5 ar 6 men kudikio manau nk neatsitix jei pienuka pavalgys is buteliuko, nes traukti puenuka as manau reikia tik krstutiniais atvejais, o drauges ar broliene maitina taip kaip joms liepe gydytojai, as nesikisu, aciu labai jums uz jusu nuomone!!!