ziiri parašė:
Ir aš ten pat lankausi pas Banevičiene ☺
Ir kaip jums ši gydytoja?
ziiri parašė:
Ir aš ten pat lankausi pas Banevičiene ☺
Ir kaip jums ši gydytoja?
gintullis parašė:
Dabar lankausi Šilainiuose Inmedica, pas J. Banevičienę, tai labai maloni gydytojaO gimdyt galvoju KGN, bet dar tiksliai nežinau, reik apsižiūrėt kaip ten kas :…
Aš šilainių polikliniooj lankausi
gimdyt galvoju arba KGN, arba mažyly. Išėjus į dekretą galvoju ir ten, ir ten nueit į paskaitėles, dar gal papuls atvirų durų dienos arba šiaip pasiprašysiu kad aprodytų, papasakotų kas
Luka_ parašė:
O pas mus, blyn, dušo kabina. Kaip darot su šikniuko nuplovimu jeigu nėr vonios? Sukam galvas su vyru ką protingiau sumąsčius.![]()
Pas mus irgi tik dušo kabina, labai gerai sekėsi nuplauti dupciu vonios kriauklėje ;)
Luka_ parašė:
O pas mus, blyn, dušo kabina. Kaip darot su šikniuko nuplovimu jeigu nėr vonios? Sukam galvas su vyru ką protingiau sumąsčius.![]()
As plaunu kriaukleje. Vonios tam visai nereikia
. Net ir dabar kai didesnis kas vakara kriaukleje plaunam dubce, veida, rankas ir kojas. Na nebent sukaista kaip dabar per karsyi -bet ismaudyt galima puikiausiai ir duso kabinoje, tai darom pas senelius. Kai buvo toks pusmetinukas-tai pas senelius maudydavausi kartu pasiemusi ant ranku duso kabinoje-aisku nera lengva laikant nuprauts, bet norint tikrai imanoma
Luka_ parašė:
Pas mus ta pati beda.
Galvojam gal vone statytis
kalistta parašė:
O man su slapinimusi labai smagu. Ismiegu visa nakti nenuejus i wc ir kol neatsistoju-tol normaliai. Buna nakti keliuosi maziu uzkloti tai pajuntu, kad labai noriu …
as taip pat vystimo lenta buvau padejusi ant skalbimo masinos vonioj, salia pampiai, palutes- man labai patogu buvo, nes niekad jokiu serveteliu namie nenaudodavau, visada tik po kranu.
Luka_ parašė:
Tai kriauklėj nuplausit. Kriauklė manau tikrai yra. Aš visuomet mažiukei kriauklėj plaudavau.
Egluciukas1 parašė:
Pas mus ta pati beda.
Galvojam gal vone statytis![]()
Na maudysit vaikiuką vaikiškoj vonelėj o apipraust puikiausiai tinka kriauklė
Luka_ parašė:
Kriaukleeee
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai