Mašulia parašė:
Kaip mazai jau likoo kodel CP paskyre?
Nes 2 buvo cp del to net neklausia ar noriu pati,o anksti daro del to, kad neprasidetu veikla. Sako tu tik danesiok iki 38 savaiciu
Mašulia parašė:
Kaip mazai jau likoo kodel CP paskyre?
Nes 2 buvo cp del to net neklausia ar noriu pati,o anksti daro del to, kad neprasidetu veikla. Sako tu tik danesiok iki 38 savaiciu
Julianija parašė:
Rimtai???? Cia kur? Vadinas ir man bus taip, nes man dar mazesnis tarpas 1,6men db.
Paulėee parašė:
Kodėl iškart atvykti? Įdomu nes mums irgi reikalai su kietėjančiu dažnai pilveliu![]()
29 sav. Buvo prasidėjęs priešlaikinis tariamas gimdymas, subrandino plaučiukus ir vaistais pavyko sustabdyti veiklą..o kai paleido namo išrašė dar ir gulimą rėžimą, uždraudė keliones ir kuo mažau veiklos, minimaliai darbukų ir tie lengvi. jokių stresų, sunkiai nekelti.Pavaikščioti lauke rekomendavo lėtai po truputi, bet atseit būtina kad neužsigulėčiau. Žodžiu iš arbūziuko pavirtau kiaušiniu. Gerai kad tik mėnuo liko ir bus išnešiotas vaikelis. Bet aš ir pati po to gresiančio pajudėt nebegaliu normaliai, tuoj ima susitraukinėti skausmingai ir sunkiai praeina..tad gydytojai matyt kažką ten įžvelgė iš tos situacijos kad taip jau liepė ramiai būti...o prieš tai nieko nesisaugojau, keliavau, dirbau, kol neužėjo tas gresiantis
tai manau jei koks kamštis ar kas neduok dieve pirma laiko išeitų, negarantuodami ar išeis sustabdyt veiklą, skubėtų brandint plaučiukus vėl... gal dėl to reik lėkt į ligoninę.
vaidamama parašė:
29 sav. Buvo prasidėjęs priešlaikinis tariamas gimdymas, subrandino plaučiukus ir vaistais pavyko sustabdyti veiklą..o kai paleido namo išrašė dar ir gulimą rėžimą,…
A, aiškiau dabar:))) mes ir 32sav patekom į ligoninę su gręsenčiu, tik veikla nebuvo prasidėjus, tai mums ramiau tuo met. Tik, kad kiekvieną dieną skausmingai susitraukia gimda
Mašulia parašė:
Siandien visa diena uzeina kaz kokie pilvo skausmai ir i nugara atsiduoda. Vos vaikstau, labai sunku kaz ka daryt. Gal cia saremai? Bet nestiprus skausmai. Jei ryto…
Jei i nugara nueina skausmas tai tikrai gali buti paruosiamieji ir jei nereguliarus..
jahmum parašė:
Jei i nugara nueina skausmas tai tikrai gali buti paruosiamieji ir jei nereguliarus..
O ne per anksti?
Mašulia parašė:
Ir dar i tulika varineja kas 5 min po pora lasiuku, ir dar pora lasiuku ant kelnaiciu kaip vandens. Gal man gimdymas prasideda? Jau darosi baisoka![]()
Pakeisti pozas visas imanomas dusas atsigulti jeigu nepraeina ir nepadeda tada geriau nuvykti pasirodyti..
Mašulia parašė:
Ir dar i tulika varineja kas 5 min po pora lasiuku, ir dar pora lasiuku ant kelnaiciu kaip vandens. Gal man gimdymas prasideda? Jau darosi baisoka![]()
Sake per kursus pabandyt i kelnaites sulankstyta tualetinio popieriaus gabaleli isideti - jei sugeria - tai vaisiaus vandenys, o jei lieka pavirsiuje, tada isskyros.
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai