Maciul777 parašė:
Nenugulejau tikrai, man atvirksciai, pagulejus praeina. Atsigulu ant nugaros, isskeciu kojas ir visi skausmeliai praeina :))
Jau buvo kas 2-3 min sąrėmiai, tai ir nuvarėm
Maciul777 parašė:
Nenugulejau tikrai, man atvirksciai, pagulejus praeina. Atsigulu ant nugaros, isskeciu kojas ir visi skausmeliai praeina :))
Dar klausimelis, kaip planuojate/ parsivezete lelyte is ligonines? I kombinezoniuka ir i auto kedute? As planuoju taip, bet is giminiu daug nuomoniu girdejau kad tipo per mazas i auto kedute ir pan. Nors man atrodo kad tik taip ir te galima parsivezt, svarbu kad butu idekliukas kedutej pritaikytas naujagymiui
Dėl strijų - kažkada anksčiau visos diskutavom ką daryti, kad jų "išvengti", o dabar noriu paklausti patarimo kokį kremuką ar natūralius aliejus naudoti, kad ateičiai sumažinti jų matomumą? Neišvengiau, labai negražus pilvas ir kažkur skaičiau, kad būtų gerai pradėti jas gydyti kol šviežios
ačiūū iš anksto
Man atsirado keisciausioj vietoj, apie kuria net nebuciau pagalvojus ir jos net nematydavau istikro nestumo metu-- vidinej slaunu pusej. Neseniai uztikau su veidrodziu
ir siek tiek deja ant krutines atsirado nuo pat pradziu, ilgai galvojau kad ten tik kraujagysles isryskejusios. Planuonu tepti tais paciais kremais kaip ir nestumo metu. Bio oil ir dar kazkoii viena turiu
Deena parašė:
Man striju nera,bet pilvo sonai jau geras menuo kaip isberti ir niezti. Manau,kad rubai erzina,trinasi ir del to beria. Nakciai stengiuosi pasitepus bio oil miegoti…
Deena parašė:
Man striju nera,bet pilvo sonai jau geras menuo kaip isberti ir niezti. Manau,kad rubai erzina,trinasi ir del to beria. Nakciai stengiuosi pasitepus bio oil miegoti…
Ar gyd.rodete berima?nes man alergologas pasake kad tai norma
o VGN cholestaze...
Cacalele parašė:
Dar klausimelis, kaip planuojate/ parsivezete lelyte is ligonines? I kombinezoniuka ir i auto kedute? As planuoju taip, bet is giminiu daug nuomoniu girdejau kad ti…
Man irgi taip sake tie zmones, kurie gimde pries 30 m ir kai apie vaiku ir kudikiu sauguma automobiliuose net nebuvo susimastyta.
Siaip automobiliu kitaip ir neparsivesi, o kedutes tam ir pritaikytos.
Maciul777 parašė:
Cacalele parašė:
Dar klausimelis, kaip planuojate/ parsivezete lelyte is ligonines? I kombinezoniuka ir i auto kedute? As planuoju taip, bet is giminiu daug nuomoniu girdejau kad ti…
Tik keduteje! O kaip kitaip? Ant ranku juk nelaikysi
Kedutes nepritaikytos vazinetis po prekybcentrius ir parkus, nors tiek daug matau tu leliuku dar galvytes nelaikanciu patupdytu i automobiline kedute ir veziojamus po parka. Juk tas vaikas visas sukrites, stuburiukas kreivas, galva kabo. Man atrodo viska reikia pagal paskirti naudoti.
Cacalele parašė:
Specialios kedutes ir yra pritaikytos vezimui nuo gimimo. Tik svarbu kad turetu naujagymio idekla- toki paminkstinima
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai