Katty parašė:
uzsakyt noriu musumazyliuose..nebent parduotuveje pasimatuot pries tai
Arba paieskokit kas parduoda jusu mieste. ?
Katty parašė:
uzsakyt noriu musumazyliuose..nebent parduotuveje pasimatuot pries tai
Arba paieskokit kas parduoda jusu mieste. ?
Katty parašė:
bet jei vaiko kojyte miniatiurine tai jie gerai jai bus? nrs maciau snekejot, kad placiai pedai tinka ir tt
Jie platus taip.pagal išvaizda tai platesni nei vikingai.bet va rašo narė kad matavo mamytes tai atvirkščiai viskas.aš nematavau
Kalbant apie žieminius batukus, pirkom verstos odos mrugala iš trepsiukas.lt ir dengėm nano danga. Nu super! Pakišom po kranu, vanduo tik nuteka, o batukas nesušlampa. Jei domitės verstos odos batukais, tikrai rekomenduočiau pasidomėt nano danga. Mes iš trepsiuko ją ir pirkom. Kainavo 7 €, flakonėlio užtenka 2-5 batų poroms (priklausomai nuo dydžio).
Nu ka, mes siandien jau ismeginom Vikingiukus. Tikrai sunkoki batukai, ir atrodo milziniski, nors dydis 22, bet mano nuostabai mano mergina puikiausiai su jais tipeno. Aisku as ja laikiau uz rankytes, nes pati dar nevaiksto, bet ejo tikrai tvirtai. Kojytes siltuteles. Ziuresim kaip toliau. ?
Kiti batai irgi atrodo faini, lengvuciai, bet bus ant isaugimo, nes didesni nei tikejausi. ?
Evva parašė:
Nu ka, mes siandien jau ismeginom Vikingiukus. Tikrai sunkoki batukai, ir atrodo milziniski, nors dydis 22, bet mano nuostabai mano mergina puikiausiai su jais tipe…
Na mes irgi turim vikingus, labai silti
nors po namus laksto, bet protestuoja pries batus mano basakoja
bet jau po truputi susidraugaujam
Sakykit, kaip pas jus vyskta maudynes? Pas mus tai vonioje stovint ir grauziat krana
kedute isemem nes jau lipo is jos, nusipirkom kilimeli gumini, tai is vis nesedi
pas mus su maudynem durnai...vonios neturim tik duso kabina..bet ji visai negili....nuemem dureles nes netelpa vonele i ja ir pakabinom.uzuolaida, kad patogiau..taip ir maudom vonelei , norisi kad vaikas ilgiau pazaistu per maudynes..bet turi vis nupilt vandeni ir ipilt siltesnio..ai kazkaip nepatogu. butu vonia butu fainiau...?Lejai tai patinka maudytis..turi zaisliuku, zaidzia tvarkingai sededama...muila megsta pastvert ir muilint save...
na ka ir mes svenciam 1-aji jubilieju...nesitiki.
Sokolade parašė:
Na mes irgi turim vikingus, labai siltinors po namus laksto, bet protestuoja pries batus mano basakoja
bet jau po truputi susidraugaujam
![]()
Mes kedutes niekad ir neturejom,maudom vonioje,patiese gumini kilimeli. Labai megsta turkstis
Katty parašė:
pas mus su maudynem durnai...vonios neturim tik duso kabina..bet ji visai negili....nuemem dureles nes netelpa vonele i ja ir pakabinom.uzuolaida, kad patogiau..tai…
Sveikinam!!!! Mes siandien irgi svenciam gimtadieni
Tai maudytis labai megsta, bet va paleidom is kedutes tai negali db sedet
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai