org09 parašė:
perskaiciau ir tiesiog nufotkint noras uzejo![]()
nom nom nom
org09 parašė:
perskaiciau ir tiesiog nufotkint noras uzejo![]()
nom nom nom
kristincia parašė:
Jurgele25, drauges tokios nezinau ar noreciau turetbet forume tave linksma paskaityt
![]()
Nu jo...sunku su manim
Turiu klausimeli besidomincioms ir jau patyrusioms vezimeiliu paieskose - ziurint skelbimus kai parduodamas ne naujas 3in1 vezimelis dažniau nei kartais rasoma "naudotas puse metu", "sportinė dalis beveik nenaudota" arba "iš vis nenaudota". Gal galit pasidalinti patirtimi/įžvalgomis kodėl tokio amžiaus kūdikiams jau norima keisti vežimėlį? Juk 3in1 turėtų užtekti iki kol vaikeliui vežimėlio nebereikės, o nusipirkus naują parduoti ji už pusę kainos ar mažiau jau po pusmečio ir pirkti kitą atrodo labai keista..
Emi_ parašė:
Turiu klausimeli besidomincioms ir jau patyrusioms vezimeiliu paieskose - ziurint skelbimus kai parduodamas ne naujas 3in1 vezimelis dažniau nei kartais rasoma "nau…
Na kiek as zinau is pazistamubir draugiu, kad atskiras sportinukas yra daug patogiau ir lengvesnis nei is 3 in 1. Todel kai nebereikia lopsio ir pirmines autokexutes, parduoda 3 in 1 ir perka sportinuka tik.
Kaip jums su miegojimu nakti? As siaip miegu super nuo pat pradziu, nesikeldavau isvis. Bet vat sia savaite neduprantu kas man yra
kiekviena nakti pabundu ir nebeina uzmigti. Atrodo nei stresas, nepergyvenu, i tulika nenoriu, mazoji nesispardo. Nu, bet atsibundu ir vsio, ziuriu i lubas
yra dar kam taip?
Asara akyse parašė:
Na kiek as zinau is pazistamubir draugiu, kad atskiras sportinukas yra daug patogiau ir lengvesnis nei is 3 in 1. Todel kai nebereikia lopsio ir pirmines autokexute…
Logiska
ir aš taip galvoju, bet negi tie sportiniai iš 3in1 tokie griozdiski ir sunkus.. Atrodo, tokie transformeriai,viskam pritaikyti..
Emi_ parašė:
Logiskair aš taip galvoju, bet negi tie sportiniai iš 3in1 tokie griozdiski ir sunkus.. Atrodo, tokie transformeriai,viskam pritaikyti..
As nezinau, patirties neturiu tame
bet savo tarpe turiu ir tokiu, kurie du metus naudojo 3 in 1 ir daugiau nieko nepirko. Cia turbut nuo kiekvieno poziurio ir finansu priklauso
Emi_ parašė:
Logiskair aš taip galvoju, bet negi tie sportiniai iš 3in1 tokie griozdiski ir sunkus.. Atrodo, tokie transformeriai,viskam pritaikyti..
Man bent asmeniskai nepatinka tas sandeliavimas... kol naudoji lopsi ir kedute viskas ok, bet kai pereini i sportine-kazkur reik kitas dalis laikyti, nei parduosi, nei atiduosi
beto sportines dalis nepatogu sudeti i automobili (pasodini vaika, grizti prie vezimo ji isardai, sudedi), o sportinuka gali ir su vaiku ant ranku suskleisti
tokie va mano pastebejimai
as nebesirinkciau 3in1
Malu parašė:
Man bent asmeniskai nepatinka tas sandeliavimas... kol naudoji lopsi ir kedute viskas ok, bet kai pereini i sportine-kazkur reik kitas dalis laikyti, nei parduosi, …
Labai dar daug priklauso ir nuo to, koki ta 3in1 turesit. Mes specialiai pirkom toki, nuo kurio nereiktu nuimti sportines dalies ji suskleidziant, ir butu galima suskleisti greit ir lengvai. Bet suprantu, kad kitiems butent nepatinka sandeliavimas. Jei man patikusio vezimo butu galima nusipirkti tik vaziuokle su lopsiu, tai sportini irgi turbut imciau atskira. Bet dabar viskas eina komplekte
Malu parašė:
Man bent asmeniskai nepatinka tas sandeliavimas... kol naudoji lopsi ir kedute viskas ok, bet kai pereini i sportine-kazkur reik kitas dalis laikyti, nei parduosi, …
Tikrai jie nera tokie viskam pritaikyti...pvz mes ir pirkome chicco firmos 3 in 1..lopsi naudojom su kedute iki beveik 6 men..vezimas su 3 dideliais ratais manevringas per kliutis vaxiavom "KIAURAI " Bet sportine dalimi nusivyliau...Ji buvo vaikui per didele jis plaukioje joje ...Remas lb sunkus...Persikrausteme i naujus namus tad... tampyti i 5 auksta man per sunku...laikyti laiptineje bijojau kad koks pasalinis nepasisavintu o masinoje ir per griozdiskas..Tad nusprendem parduoti ir pirkti nauja sportinuka...Zodziu daugiau nebepirkciau 3 in 1 beje musus sportinukas toks...lengvas manevringas..REKOMENDUOJU 
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai