Grazhinute parašė:
Man sausi 28daug panasaus amziaus merginu, super!
![]()
Na ka siandien mano pasimatymo diena su zirniukulabai pergyvenu, …
Viskas bus gerai, nepergyvenk
Lauksime žinių po vizito
Grazhinute parašė:
Man sausi 28daug panasaus amziaus merginu, super!
![]()
Na ka siandien mano pasimatymo diena su zirniukulabai pergyvenu, …
Viskas bus gerai, nepergyvenk
Lauksime žinių po vizito
spirit00 parašė:
Sveikos. Nuo kelių savaičių jum echo jau rodė nėštumą ? Šiandien buvau pas gine, taip atmestinai apžiūrėjo sako nieko nemato dar. O nėštumas apie 5 savaites tik. 4/…
Man vakar lygiai 5 sav suėjo ir vakar kai tik matė jau
Aišku paieškot turėjo ginius, bet nepatingėjo ir rado
Jie jūsų atmestinai žiūrėjo tai gal ir nematė, o šiaip kai kurims pasimato išvis tik 7-8 sav. tai nesijaudinkit
Jei ką galit ramumo dėlei hcg pasidaryti ir viskas bus aišku
spirit00 parašė:
Sveikos. Nuo kelių savaičių jum echo jau rodė nėštumą ? Šiandien buvau pas gine, taip atmestinai apžiūrėjo sako nieko nemato dar. O nėštumas apie 5 savaites tik. 4/…
anksciausiai eiti geriausia bent savaite veluojant mmm.. kiek jums veluoja?
JuMalu parašė:
Viskas bus gerai, nepergyvenkLauksime žinių po vizito
![]()
vat to as labiausiai ir bijau kaip sakai "paieskot reiks", anksciau kai du negimdiniai buvo tai atrodo jau zinojau kokios prognozes laukia, o dabar jei butu kas ne taip net neisivaizduoju kokia reakcija butu.. todel ir baisu, nes labai jau noriu geru ziniu
Grazhinute parašė:
anksciausiai eiti geriausia bent savaite veluojant mmm.. kiek jums veluoja?
Nesijaudink, ivf tai ne paprastas pastojimas, retai kada po šito pasitaiko negimdinių, tai šį kartą viskas turi būti gerai
JuMalu parašė:
Nesijaudink, ivf tai ne paprastas pastojimas, retai kada po šito pasitaiko negimdinių, tai šį kartą viskas turi būti gerai![]()
o google raso kad ivf kaip tik padidintas sansas negimdiniui
na bet manau jei jau butu ne ten jau butu pasireiskes kraujavimas kaip ir ankstesniuose atvejuose... blem bus sunku islaukti, dar 4h ?
Grazhinute parašė:
o kiek jums merginos metu?![]()
Gruodį bus 25
Sveikos merginos, bandau jungtis ir as i jau gan gausu jusu buri.
Trumpai mano istorija tokia, kad stebukliuko laukeme ilgai, bet va kai pamaciau tas 2 juosteles, tai toks netiketumas buvo, nes jau galvojau, kad jei per 4 metus patiems nepavyksta, tai butinai reikes gydytoju isikisimo, bet va jo lyg ir neprireike
Tai kai sitiek islaukta, dar labai nedrasiai jauciuosi, juolab, kad ir pas gydytoja dar nebuvau. Kol kas nestuma rodo dingusios mm, gana ryskus testukai, vakar pasidariau HCG (798,7), kuri ryt kartosiu. Pagal mano skaiciavimus siuo metu turetu buti 5 ta nestumo savaite
Colte parašė:
As siandien gavau HCG atsakymus, per 3 dienas paaugo nuo 144 iki 400. Kazkaip mazokai atrodo.
na ziurint kelinta valanda dareisi dar tyrimus.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai