Pas mane 10,5 o jei va pas jus mazesnis tai tikrai butina jau rimciau gerti ir aisku maisto reguliavimas yra numeris 1. Man tai nustate trukuma tik kai dare 28savaites patikrinima kraujo kuri visom daro. o siaip tai prieziura tikrai labai minimali spaudima ir slapima tikrina, aisku kiekviena karta paklausiai ar kuo skundziuosi, bet kai pasakau kas negerai tai visad tas pats atsakymas nu taip ka padarysi taip jau buna kentek, nieko negaliu padeti, tai vos nesikeikant norint tada klausti kam tada dar klausinejat jei vistiek nieko nedarysit. Ejau ir vis skundziausi del dideliu dubens ir klubu skausmu, nes jau vaikscioti man del ju labai sunku, tai jau sako gerai paskirsim kineziterapeuta susisieks su tavim per dvi sav. ateinu as uz tu dvieju sav ir sakau, kad nu nieks nieko tai vel is naujo nebedaug liko iskentek ir tiek ir pamirsk ta kineziterapeuta jau. tai juokas pro asaras zinokit. o is ginekoligines puses tai cia visai nieko. Ir siaip amzinai priminti jai reikia, sakau kaip del anti D, kadangi pas mane -rh, sako turi vizita sakau nu ne, tada atsibudo ir sako ai tai reikia gi man tave uzregistruoti ir taip su viskuo beveik. tikrai esu nusivylus prieziura nesciuju cia.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus