Sveikos! Kviečiu jungtis visas būsimas mamytes, kurios planuoja gimdyti savo žirniukus spalio mėnesį! Smagu bus aptarti visus rūpesčius kartu!
2018 m. Spalio mažiukai! (Archyvas iki 2019.06.05)
Sveikos! Kviečiu jungtis visas būsimas mamytes, kurios planuoja gimdyti savo žirniukus spalio mėnesį! Smagu bus aptarti visus rūpesčius kartu!
2018 m. Spalio mažiukai! (Archyvas iki 2019.06.05)
naminukas32 parašė:
Maniskis I jokius vezimus nebelipa 🤦♀️ laksto kaip pamises po parduotuve, lentynas tustina 😁
Oi, aš savo panelės niekada pardėj nesu paleidus eit, nes net neįsivaiduoju, kas būtų 😃 Tiesiog atvažuojam, pasiimam vežimuką iš kart ir sodinam.
vivaska parašė:
Ai tas telefonas irgi, jei nepiknaudžiaujant, kartais labai gerai padeda 🙂 Na būna tokių situacijų, kad tu niekaip neišsisuki be jo 😃
Mes nedavem telefono anksciau tai ir siai dienai jam nera jokio poreikio. Jis tik vienoj parduotuvej sedasi I vezimeli, bet toj parduotuvej man prekes nepatinka ir labai brangu 😁

naminukas32 parašė:
Mes nedavem telefono anksciau tai ir siai dienai jam nera jokio poreikio. Jis tik vienoj parduotuvej sedasi I vezimeli, bet toj parduotuvej man prekes nepatinka ir …
Nu tikras vyras, jei sėsti, tai tik į mašiną 😃
Kisulita, dėl kavinių - mes stengiamės rinktis tokias, kur yra koks vaikų kampas, tada jokių bėdų ;) jei kampo nėra (bet žinau iš anksto, kad nebus, nea pasidomiu visad 😅), tada nešuos veiklos - maišelį smulkių žaislų, piešt, klijuot lipdukus, nu ir traukiu tuos žaislus vieną po kito kai pabosta. Va vakar taip Druskininkuose vakarieniavom kavinėj be vaikų kampo ir visai neblogai pavyko
Katt parašė:
Kisulita, dėl kavinių - mes stengiamės rinktis tokias, kur yra koks vaikų kampas, tada jokių bėdų ;) jei kampo nėra (bet žinau iš anksto, kad nebus, nea pasidomiu v…
Aha, mes irgi tokias kavines mėgstam, bet tada jau vis tiek turiu sėdėti šalia ir žaisti, nes jis nori viską man rodyti ir žaisti kartu, bet bent jau nebenori niekur išeiti ir nerėkauja 😁 Gaila Šventojoje tokių kavinių turbūt nėra, o Palangoje tai kur rasdavom, kad mažiau žmonių, ten valgėm, tai irgi turėjau rankinėje jo mėgstamiausią motocikliuką, kiškelį, užimdavom klausinėdami daiktų spalvų, ieškodami pažįstamų raidžių meniu ir skaičiuodami šviestuvus, jau sukomės, kad tik įdomu jam būtų 😄 O kai valgėm, tai skaičiavom kąsniukus, irgi padėdavo 🙂 Tai tokie pasisėdėjimai kavinėje, arba rėkimas, arba perjunginėjimas filmukų arba nuolatinis jo užėmimas, nelengva 🙂
Tėvai (tiek tėtis,tiek mama) auginantys vaikus iki trijų metų, turi teisę su darbdaviu susitarti dėl nepilnos darbo dienos (ne galimybę, o teisę) ir vėliau grįžti prie pilno etato apie tai iš anksto pranešus: https://www.tevu-darzelis.lt/nesciuju-ir-auginanciu-vaikus-teises-darbe/
Apie prašymą leisti nepilną darbo dieną darbdavį geriausia informuoti raštu ir gauti raštišką atsakymą. Jei darbdavys nesutiktų, galima kreiptis į VDI.
Kisulita parašė:
Aha, mes irgi tokias kavines mėgstam, bet tada jau vis tiek turiu sėdėti šalia ir žaisti, nes jis nori viską man rodyti ir žaisti kartu, bet bent jau nebenori nieku…
Nu skaitau ir pavydžiu 🥰 kad vaikučiai sėdi ir žaidžia. Mūsų ketvirtasis džiaugsmelis žaidžia mėtydamas daiktus, mosuodamas juos, bandydamas sulaužyti🙈
Buvom Latvijoje, tai žaislai buvo neįdomūs, atrado pečiaus dureles, pelenus, rozetes, o kieme, kur yra laipynės, jam įdomiau koks elektros stulpas su praviru skydeliu arba akmenukus mėtyti į stulpą🤷🏻♀️ Nu pavargstu tai labai paskui lakstydama😅
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai