Monnyk parašė:
Laba, ir as turejau ta egzekucija su strypu siauliuose, 2k kai buvau pirmakarte, cia nieko panasaus i ta sweep kur kalba. Viena mane laike, kita kiso ranka ir stry…
Ar sakė kod taip darė? Aš nieko nežinau iki šiol.
Monnyk parašė:
Laba, ir as turejau ta egzekucija su strypu siauliuose, 2k kai buvau pirmakarte, cia nieko panasaus i ta sweep kur kalba. Viena mane laike, kita kiso ranka ir stry…
Ar sakė kod taip darė? Aš nieko nežinau iki šiol.
simute_j parašė:
Sveikos. Turiu klausymeli jau turinciom leliukus. Ar jusu mazieji/mazosios miega ramiai? Ta prasme miegodami nekrupcioja kartais, vos vos pramerkia akytes ir lyg ne…
Man lygiai tas pats viskas čia normalu atrodo va sunkiau užminga ir va krūpteli paverkia biski ir vėl miega ir labai dažnai tarpais bei greitai pradeda kvėpuoti bet praeina paskui, iš pradžių ir man neramu buvo nes gimem su žaliais vandenym ir vaikas bsk su kvapų buvo jau nuo vandenų, nes virkštelė sakė buvo per trumpą o taip va viskas gerai ryt jau namučiai laukia
gggg parašė:
Kaip viena akusere minejo, tik gimus leliukui galima pasakyti ar jis buvo pernesiotas, ir tai nebtinai bus 42 sav, iki 40savaiciu jau kai kurie leliukai buna perne…
Įdomus faktas, nežinojau, kad net taip būna, jog 40 sav gali būti pernešiotas
Agnette3 parašė:
Mes vakar buvom Sumani mama seminare apie gimdymą. Tai dėl žalių vandenų sakė, kad nebūtinai tai reiškia, kad kažkas blogai. Dažniausiai leliukai patys bežaisdami u…
Geras - patys užspaudžia virkštelę ir išsigandę pakakoja
To irgi nežinojau, nors lankiau paskaitas 3ose vietose
Gerai čia forume paskaityti, pasidalinti žiniomis
Bounty parašė:
Pas mane tai ramuma, vakarykštis ilgas pasivaikščiojimas visai nepadėjo, tikėjausi naktį bent paruošiamųjų sulaukt, nu tas laukimas tiesiog iš proto varo 😒…
Pas mane irgi ramuma, o terminas siandien
skaistute24 parašė:
Norime prisistatyti ir mes🥰 šianakt 2:37 gimė mūsu antroji dukrytė (vardo po kolkas dar neišrinkom)😊 terminas buvo gegužės 31d. Gimėm aukštos 54 cm ir 3865gr🥰 esamb…
Didziausi sveikinimai
sveikateles ir skanaus pienuko
Laukiam istorijos ir parasykit, ar po tokio termino jus skatino, ar mergyte pati nusprende kada ateit?
simute_j parašė:
Sveikos. Turiu klausymeli jau turinciom leliukus. Ar jusu mazieji/mazosios miega ramiai? Ta prasme miegodami nekrupcioja kartais, vos vos pramerkia akytes ir lyg ne…
Kai gime pirma para isvis labai krupciojo, db turbut po biski apsipranta
buna ir suniurzga, greit pakvepuoja, na manau panasiai kaip ir pas Jus
Šiandien terminas, bet ramu... Klausiau prieš dvi savaites savo gydytojos dėl magnio gėrimo, tai sakė, jei traukia kojas mėšlungis, jei išgerus jo ramiau, tada gerkit, tikrų saremų tikrai neišnaikins jis. O iš tiesų geriau miegu kai magnio geriu, ramesnė jaučiuosi. Su pirmaja negeriau jokių vitaminų gale, bet paruošiamųjų nebuvo, kaklelis irgi nesivėrė. Tai kažin ar nuo magnio tiek daug priklauso...
Mažiuks gabaliuks parašė:
Šiandien terminas, bet ramu... Klausiau prieš dvi savaites savo gydytojos dėl magnio gėrimo, tai sakė, jei traukia kojas mėšlungis, jei išgerus jo ramiau, tada gerk…
Per pamokėles akušerė juokavo, jei magnis turėtų realios įtakos sąrėmių buvimui, tai nebūtų nė vieno priešlaikinio gimdymo, sakė jei yra poreikis, galima gerti iki galo ;)
Monni parašė:
O mus katik pagulde į ligoninę, nes aukštas bilurubinas , tai gulim po lempa, Mamytės, kurios tai praėjo, kiek laiko vaikus taip laikė?
Mus laikė 3 paras
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai