Adora parašė:
Norvegijoj isvis neapmoka!!! Taip,kad tetis gimus leliukui negauna ne centokai lieka namuose
Mano vyro darboviete apmoka dvi savaites gimus vaikeliui.
Adora parašė:
Norvegijoj isvis neapmoka!!! Taip,kad tetis gimus leliukui negauna ne centokai lieka namuose
Mano vyro darboviete apmoka dvi savaites gimus vaikeliui.
vienisoji parašė:
Sveikutes 😉Ar man vienai šiandien taip silpna, vos eina rankas pajudinti?
Sveika😊 na mano siandien savijauta zymiai geresne, nei vakar. Atrodo galeciau visa diena lovoj praleisti 😃 bet reikia pietus pagaminti ir namus pasitvarkyti, bet rankos nekyla visai...😔
vbvikte5 parašė:
Sveika😊 na mano siandien savijauta zymiai geresne, nei vakar. Atrodo galeciau visa diena lovoj praleisti 😃 bet reikia pietus pagaminti ir namus pasitvarkyti, bet ra…
Paskutiniu metu aš iš vis jėgų nebeturiu ką daryt , per prievartą prisiverčiau savo šeimai pagaminti maisto ir biski namus apsitvarkyt. Lova dabar geriausia draugė 😊
vienisoji parašė:
Paskutiniu metu aš iš vis jėgų nebeturiu ką daryt , per prievartą prisiverčiau savo šeimai pagaminti maisto ir biski namus apsitvarkyt. Lova dabar geriausia draugė…
Dieną man irgi, kaip magnetas jinai
bet naktį kažkaip nesiseka draugauti..
ruta0829 parašė:
Dieną man irgi, kaip magnetas jinaibet naktį kažkaip nesiseka draugauti..
![]()
Panašiai ir man, naktis ilgos būna kai negali miegot 😁
Nyka34 parašė:
Sveikutes, kokį čiulptuką ir buteliuką patartumete pirkti,kokios firmos geresni? Reik imti čiulptuką tą 0-6men. ?
Aš pirkau Avento. O čiulptuką pradžiai 0-2 mėn, nes jis mažesnis nei tas kur 0-6 mėn.
Nyka34 parašė:
Sveikutes, kokį čiulptuką ir buteliuką patartumete pirkti,kokios firmos geresni? Reik imti čiulptuką tą 0-6men. ?
As pirkau su pirma Avent ir tommee tippee, bet taip ir liko supakuoti
Tai dabar nepirksiu is anksto
Tik jei/kai prireiks
rugeveja parašė:
As pirkau su pirma Avent ir Tomee Typ, bet taip ir liko supakuotiTai dabar nepirksiu is anksto
Tik jei/kai prireiks
![]()
Aš tomme tippee db nusipirkau, su pirmu turėjau awent tai viskas labai gerai, dabar sumąsčiau pabandyti kitos firmos matysim kaip bus 😊😉
Buvau pas gydytoją, žodžiu nepanašu, kad artimiausiu metu gimdysiu
pagal merginą kaip ir turėtų būti rytoj, bet gimdos kaklelis uždaras, jei neprasidės veikla, tai gimdymo namuose pasirodyti 12 d. (jei viskas bus gerai). O šiaip klausiau, gal laiptais palaipioti? Sako: nepadės. Judėjimas pačiai yra gerai, bet neiškrapštysi, kol patys nesugalvos
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai