kojote1 parašė:
O as vystymo lenta naudojau iki 2metu 6 men 🙈
Man taip patogu ji buvo, ant skalbimo masinos vonioje o virs jos spintele su vaiko…
Oho
kojote1 parašė:
O as vystymo lenta naudojau iki 2metu 6 men 🙈
Man taip patogu ji buvo, ant skalbimo masinos vonioje o virs jos spintele su vaiko…
Oho
Bambolina85 parašė:
Mums irgi vystymo lenta labai pasiteisino iki beveik 3 metų. Laikem ant dziovykles. Tfu tfu tfu jokiu nelaimingu atsitikimu nebuvo, aisku, vieno nepalikdavau, o vel…
As kazkaip nuo skersveju nesaugojau nuo pat mazens
Tai dabar ir nera problemu jei vejai pucia ir be kepures ar namie visada nakti langas atidarytas
Bet tikiu, kad vonioje patogu, ypac kai silta ten ir jauku 😊
O kaip tos lentos prisitvirtina prie masinu?
Vakar ir mums buvo sumazeje judesiuku jau buvau sunerimus nes skaiciuoju kasdien ryte vakare, tai diena dar vis stebejau kad gal jau vaziuot laikas bet vis subanguodavo o vakare atsigavo
tai taip sedim paskaitom kaip smagu mamytems kurios jau supuoja savo stebuklelius, o mes toliau laukiam savo 20 d
Nyka34 parašė:
Panašu mes kartu gimdysiu🙂 man kovo 25,jokių dar požymių tik aš cp ruošiuosi jei neapsivers iki to laiko, atvykti termino diena ir tiek.
Parašėt lyg būtų ne 35 m., o 65 m.
Man 35 m. neatrodo "toks amžius", planuoju antrą vaiką tokių metų gimdyti
džiaugsmiukas parašė:
sėkmėsvisos tik gimdo, į ligonines važiuoja, o man į ligoninę tik kitą savaitę
greičiau ši savaitė praeitų ir prasidėtų veiksmas, kurio laukiau ištisus 9 mėn…
Man momentais net sunku suvokti, kad kitą savaitę jau finišo tiesioji...Labai norisi pamatyti savo mažylę, paimti ant rankų, tuo pačiu ir dėl savęs norisi greičiau pagimdyti, bet ir kartais atrodo neįtikima, kad va jau viskas, nusimato šio etapo pabaiga... Žodžiu, jausmų mixas, net sunku normaliai aprašyti
Joll parašė:
Parašėt lyg būtų ne 35 m., o 65 m.Man 35 m. neatrodo "toks amžius", planuoju antrą vaiką tokių metų gimdyti
![]()
va va as irgi skaiciau ir galvojau ar tikrai 35 turejo omenyje, ar 65 😀😀😀 Bet gal cia nestumas priverte zmogu jaustis senstelejusiu
rugeveja parašė:
As kazkaip nuo skersveju nesaugojau nuo pat mazensTai dabar ir nera problemu jei vejai pucia ir be kepures ar namie visada nakti langas atidarytas
![]()
Mano vyras buvo padares kabliukus ir dar su lipuckom tokiom pritvirtindavom.
rugeveja parašė:
va va as irgi skaiciau ir galvojau ar tikrai 35 turejo omenyje, ar 65 😀😀😀 Bet gal cia nestumas priverte zmogu jaustis senstelejusiu![]()
Jo jo , būtent 35m.ir turėjau galvoje. 😁 Jaučiuosi tikra baba 65m.viskas taip sunku,taip skauda nugarą,vis dejuoju kaip sunku , guliu kaip ruonis visą niestuma,nieko nenoriu , jokių gastrolių. Nes palyginus kai gimdziau pirmas dvi dukras buvo 20m ir 23m.tai nejaučiau jokio niestumo,buvau tokia energinga, tinklinį zaidziau net gale niestumo,po mėnesio gimdziau. Todėl ir sakau ,kad labai jaučiasi fiziškai kad sunkiau daug. 🙂
Nepasimetusi parašė:
Kiek ten vienetu neiziuriu, lyg 30?
10 vnt
džiaugsmiukas parašė:
aš taip pat tokių nusipirkusi turiu. Ir vaistinėje mačiau pigių variantų, nebūtina pirkti labai brangių![]()
Tai vat kad neapsimoka, jei apdirbs vistiek ismesim. Nemanau, kad verta pirkti brangius 😊
Nyka34 parašė:
Jo jo , būtent 35m.ir turėjau galvoje. 😁 Jaučiuosi tikra baba 65m.viskas taip sunku,taip skauda nugarą,vis dejuoju kaip sunku , guliu kaip ruonis visą niestuma,niek…
Matyt čia tada nėštumas jums dzvangtelėjo dar +30 pojūtį
Nieko, pagimdysite vėl bus energijos ;)
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai